-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Opel“ pardavimai didėja ir Lietuvoje, ir kitose Europos šalyse

„Opel” modeliai sulaukė didžiulės sėkmės Europoje. 2014 m. kovo mėnesį, „Opel” Europos automobilių rinkos dalis pasiekė 6,7 proc. ir tai yra didžiausias skaičius nuo 2011 m. birželio. Preliminariais duomenimis, naujų transporto priemonių registracijos skaičius išaugo 133 700 vnt., o tai yra 9,3 proc. daugiau lyginant su praėjusių metų kovu, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
„Opel Astra OPC Extreme“
„Opel Astra OPC Extreme“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Per pirmuosius tris šių metų mėnesius „Opel/Vauxhall” naujų automobilių užregistruota 12 700 vienetais daugiau, t.y. 271 tūkst.

„Daugelis Europos rinkų ir vėl pradėjo stabiliai augti. Tai yra teigiamas ženklas ir „Opel/Vauxhall“ didina savo dalį šiose rinkose. Fiksuojamas nuoseklus mūsų naujų modelių užsakymų augimas – iki kovo pabaigos sulaukėme 20 tūkst. daugiau užsakymų nei praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu,“ – sako Peteris Christianas Küspertas, valdybos narys prekybai. „Šiuo metu geriausiai parduodamas naujas modelis yra „Mokka“, kurio užsakymų skaičius jau siekia 215 tūkst. ADAM taip pat populiarus, jo užsakyta 80 tūkst., o flagmanas „Insignia“  sulaukė 85 tūkst. vienetų užsakymų.

Fiksuojamas nuoseklus mūsų naujų modelių užsakymų augimas – iki kovo pabaigos sulaukėme 20 tūkst. daugiau užsakymų nei praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu

Sėkmė stebima visose rinkose. Kovą ir per visą pirmąjį ketvirtį „Opel/Vauxhall“ rinkos dalis išaugo dešimtyje Europos šalių. „Opel“ sėkmė užfiksuota Vokietijoje, kurioje kovą užėmė 7,1 proc. visos automobilių rinkos ir lyginant su praėjusių metų kovu, ši rinka padidėjo 0,3 proc. Pirmąjį ketvirtį rinkos dalis sudarė 6,7 proc., t.y. 0,2 proc. daugiau lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu.

„Mokka“ ir „Meriva“ pirmąjį 2014 m. ketvirtį savo segmentuose užėmė antrą vietą pagal pardavimus. Didžiausioje Jungtinės Karalystės rinkoje, seserinės markės „Vauxhall” pardavimai kovo mėnesį išaugo 17 proc. lyginant su praėjusių metų kovu. Šioje rinkoje pagal pardavimus savo segmentuose pirmavo „Insignia“ ir „Zafira“, o „Corsa“ bei „Mokka“ buvo antri.

Naujais „Opel” modeliais domimasi Lenkijoje – kovo mėnesį naujų „Opel“ įregistravimas šoktelėjo 57 proc. Praėjusį mėnesį lyderio pozicijos dar labiau sustiprintos lengvųjų automobilių rinkoje Vengrijoje, o Olandijoje „Opel“ pirmą kartą iškovojo pirmąsias pozicijas nuo 2012 m. kovo mėn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius