-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Opel” rinkos dalis išaugo iki 7,7 procentų

„Opel” sėkmingiausias gegužės mėnuo: automobilių gamintojas Vokietijos rinkoje pasiekė savo tikslų – užregistruota 21 040 naujų „Opel“ automobilių ir tai yra 9 proc. daugiau nei praėjusių metų gegužę. Su tokiais rezultatais, „Opel“ gerokai lenkė visos rinkos augimą, kuris sudarė 5 proc.
„Opel Adam“
„Opel Adam“ / „Opel” nuotr.

Preliminariais duomenimis, „Opel“ rinka išaugo iki 7,7 proc. – 0,3 proc. daugiau lyginant su tuo pačiu praėjusiu laikotarpiu. Per pirmus penkis šių metų mėnesius „Opel“ rinka išaugo iki 7,2 proc., o praėjusį laikotarpį – 7,0 proc.

Nauji modeliai, tokie kaip ADAM, „Mokka“ stipriai sujudino rinką. Kompaktiškas visureigis „Mokka“ gegužę, kaip ir visus penkis praėjusius mėnesius, pirmavo savo segmente. Patobulinti „Corsa“ ir „Zafira“ modeliai taip pat užėmė geriausias pardavimų pozicijas savo kategorijoje. „Corsa“, kuris pasižymėjo sėkme rinkoje net 8 metus, gegužės mėnesį tapo lyderiu mažų automobilių segmente, o „Zafira“ vienatūrių segmente pagal pardavimus buvo antras, kaip ir visus penkis šių metų mėnesius.

Gamintojo nuotr./„Opel Mokka“
Gamintojo nuotr./„Opel Mokka“

„Žmonės ne tik teigiamai vertina mūsų automobilius, bet ir noriai juos perka. Žinoma, tam įtakos turi ir mūsų nauji modeliai, tokie kaip „Mokka”, kurių užsakymai Europoje jau viršijo 240 tūkst. vienetų”, – sako Jurgenas Kelleris, „Opel” pardavimų, rinkodaros ir techninės priežiūros vykdomasis direktorius Vokietijoje.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius