Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Peugeot“ rinkai pristato atnaujintą „Boxer“

Kompanija „Peugeot“ pristato naują komercinį automobilį „Peugeot Boxer“, sukurtą siekiant patenkinti skirtingus vartotojų poreikius, kokybės ir mažų eksploatacijos išlaidų reikalavimus, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
„Peugeot Boxer“
„Peugeot Boxer“ / „Peugeot” nuotr.
Temos: 1 „Peugeot“

Naujasis „Peugeot Boxer“ tarp kitų šio segmento automobilių išsiskiria mažiausiomis eksploatacijos išlaidomis, mažiausiomis kuro sąnaudomis ir didžiausia keliamąja galia. Siūloma galimybė pasirinkti įvairius kėbulo variantus. Patogesnį ir saugesnį važiavimą užtikrina šiame automobilyje įrengtos moderniausios technologijos.

„Peugeot Boxer“ buvo pagerintas atsižvelgiant į vartotojų atsiliepimus, kūrėjai padidino jo patvarumą ir eksploatacijos patikimumą. Testavimo metu naujasis „Peugeot Boxer“ modelis įveikė milijonus kilometrų ekstremaliomis sąlygomis, ir maksimaliai, ir iš dalies pakrautas, taip pat ir tuščias. Iš gamyklos kiekvienas „Peugeot Boxer“ išrieda po 1800 skrupulingų funkcionalių patikrinimų.

Palyginus su ankstesniu modeliu šiame „Peugeot Boxer“ yra sustiprinta kėbulo struktūra , atnaujintos radiatoriaus grotelės, užtikrinančios geresnį variklio aušinimą, pagerinti stumdomų durelių mechanizmai ir sustiprintos užpakalinės durelės, patobulinta stabdžių sistema ir pakaba, atnaujinta įpurškimo sistema.

„Peugeot” nuotr./„Peugeot Boxer“
„Peugeot” nuotr./„Peugeot Boxer“

„Peugeot Boxer“ pasižymi įspūdingu šiuolaikišku dizainu. Iš priekio išsiskiria aptakios formos kapotas ir plačios metalo grotelės, inspiruotos „Peugeot 308“. Priekiniai žibintai yra įprasti dienos šviesos žibintai, kaip papildomą opciją galima rinktis šviesos diodų versiją. Atsikišęs bamperis užtikrina maksimalią apsaugą.

„Boxer“ siūlo geriausią valdymą ir kontrolę, taip pat aukštą saugumo lygį. Atnaujinto „Peugeot Boxer“ standartinė komplektacija: elektroninė stabilumo kontrolės sistema (ESP) su traukos kontrolės sistema (ASR), stabdžiai su ABS, elektroninis stabdymo jėgos paskirstymas (EBD) ir avarinio stabdymo stiprintuvas (EBA).

„Peugeot” nuotr./„Peugeot Boxer“
„Peugeot” nuotr./„Peugeot Boxer“

Papildomos opcijos – 5 colių spalvotas sensorinis monitorius su „Bluetooth hands-free” sistema ir srautiniu muzikos perdavimu, galinio vaizdo kamera, navigacijos sistema, įspėjimo apie nuokrypį nuo pasirinktos judėjimo juostos sistema, kalnų stabdis, padangų slėgio davikliai ir daug kitų dalykų.

Atnaujintas „Boxer“ gali būti trijų skirtingų atstumų tarp ašių (3 m, 3,45 m arba 4,04 m), 4 skirtingų ilgių (L1,L2,L3,L4) ir trijų skirtingų aukščių(H1,H2,H3), iš viso siūlomos 7 skirtingos 8–17 kubinių metrų tūrio versijos. Bagažinės plotis rekordinis – siekia 1,87 metrus. Pristatytame asortimente taip pat yra važiuoklės su kabina, bortinio krovinio automobilio ir autobusų su 9–17 sėdimų vietų versijos.

„Peugeot” nuotr./„Peugeot Boxer“
„Peugeot” nuotr./„Peugeot Boxer“

„Peugeot Boxer“ pakrovimo aukštis nuo žemės yra nedidelis, tai supaprastina ir pagreitina pakrovimo procesą. Tarp papildomų opcijų – pakabinamos galinės durys, atsiveriančios 270 laipsnių.

Naujojo „Peugeot Boxer“ varikliai – dizeliniai varikliai HDi: 2,2 litrų tūrio (trys galingumo versijos: 110 A.J., 130 A.J., 150 A.J.) ir 3,0 litrų tūrio (177 A.J. galingumo). Dėl aukščiau išvardintų pagerinimų vidutinės kuro sąnaudos sumažėjo 1,3 l/100 km, o СО2 emisija – 34 g/km.

Dar viena naujovė – versijos su 130 A.J. ir 150 A.J. varikliais siūlomos su „Stop&Start“ sistema, leidžiančia esant miesto važiavimo režimui veiksmingiau naudoti kurą mažinant jo sąnaudas 0,5 l/100 km, СО2 emisiją – 5 g/km.

Daugelio papildymų dėka naujojo „Boxer“ eksploatacijos sąnaudos yra vienos iš mažiausių rinkoje. Naujuoju „Peugeot Boxer” bus pradėta prekiauti 2014 metų vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius