-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmasis Euro 6 standartus atitinkantis sunkvežimis „MAN” – jau Lietuvos keliuose

Nors buvo nuogąstaujama, kad pasikeitus sunkiojo transporto emisijos reikalavimams šiemet prekyba sunkvežimiais sustos, vis dėl to taip neatsitiko.
„MAN“ sunkvežimis
„MAN“ sunkvežimis / „MAN” nuotr.

UAB „Adampolis“, Lietuvoje atstovaujantis „MAN“ gamintojo sunkvežimius, šiais metais pardavė kelias dešimtis „Euro 6“ emisijos standartą atitinkančių transporto priemonių, o pirmoji jau pasirodė ir šalies keliuose.

„Sunkiojo transporto gamintojai baiminosi, kad šiais metais, perėjus prie „Euro 6“ standartą atitinkančių variklių, prekyba sunkvežimiais bent pirmą metų ketvirtį sustos. Laimei taip neatsitiko – vežėjai toliau įgyvendina savo ilgalaikius verslo planus, gamintojai reaguoja į jų poreikius ir niekas vietoje nestovi. O mums belieka pasidžiaugti, kad pirmasis „MAN“ Euro 6 sunkvežimis jau rieda Lietuvos keliais“, – teigia „MAN Truck and Bus“ įgalioto atstovo šalyje, UAB „Adampolis“ pardavimų vadovas Audrius Lukošius.

Nuo šios savaitės pirmąjį „MAN“ Euro 6 sunkvežimį šalyje eksploatuojanti statybos paslaugų bendrovė „Alvora“ naujos kartos sunkvežimį naudos savo reikmėms.

„Šį sunkvežimį, gal kiek kitaip nei daugelis šalies vežėjų, pirkome savo reikmėms. Padidinto pravažumo TGS 33.480 6x6 BLS modelis buvo pasirinktas vežioti savo statybinei technikai. Smagu, kad pirmasis „MAN“ simboliškai atiteko mums, nes esame novatoriški ir visuomet pozityviai žiūrime į naujus technologinius sprendimus“, – sako UAB „Alvora“ transporto ir energetikos skyriaus vadovas Mindaugas Abaravičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius