-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porsche“ mąsto apie turbiną naujajame GT3 RS modelyje

Kai kurie automobilių gamintojai sukuria vieną greitesnę sportinio automobilio versiją ir baigia su juo. Arba bent jau gamina po vieną tuo pačiu metu. Pagalvokite apie „Ferrari 458 Speciale“, „Lamborghini Gallardo Superleggera“ (arba „Super Trofeo Stradale“ ar „Squadra Corse“) arba „Maserati GranTurismo MC“. Bet ne „Porsche“.
„Porsche 911 GT3“
„Porsche 911 GT3“ / „Scanpix“ nuotr.

Šis gamintojas transformuoja savo 911 modelį į galingesnę GT3 versiją, tada į dar galingesnę GT3 RS versiją,  į psichopatinį GT2 ir į vairuotojo mirties trokštantį GT2 RS.

RS modeliai yra ekstremaliausios 911 versijos. Tradiciškai tai kas skirdavo GT3 nuo GT2 modelių buvo turbinos naudojimas: GT3 modeliai yra be turbinos, o GT2 - su turbina. Bet visa tai netrukus gali pasikeisti.

Gamintojų nuotr./ „Porsche 911 GT3“
Gamintojų nuotr./ „Porsche 911 GT3“

Pasak gandų, „Porsche“ svarsto naudoti turbininį variklį į ateinančius GT3 RS. Priežastis ta, kad, kaip mes visi žinome, „Porsche“ savo 3,8 litro, šešių cilindrų variklį dabartiniame GT3 modelyje išspaudė viską ką jis sugeba, o tada išspaudė dar šiek tiek. Tad pirkėjai iš naujojo GT3 RS tikisi ne tik mažiau svorio, bet ir šiek tiek daugiau galios.

Atsižvelgiant į tai, kad, atrodo, viskas šiais laikais naudoją turbiną, šis „Porsche“ žingsnis gali padaryti kažkiek prasmės, ypač jei „Porsche“ su GT3 RS nori išvengti perkaitimo ir spontaniško užsidegimo klausimą su kuriuo susiduria GT3 modelis. Bet mes negalime sau padėti mąstydami, kodėl nebūtų paprasčiau tiesiog praleisti GT3 RS ir eiti tiesiai prie GT2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius