Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rublius skubantys leisti rusai iš automobilių salonų išpirko visus „Porsche“

„Porsche“ atstovybės Rusijoje jau nebeturi automobilių, kuriuos galėtų pasiūlyti pirkėjams. Prabangios mašinos išpirktos, praneša Izvestia.ru, o naujų automobilių salonai sulauks geriausiu atveju kitų metų vasarį, blogiausiu – birželį.
„Porsche Cayenne“
„Porsche Cayenne“ / „Porsche“ nuotr.

Apie tai, kad automobilių beveik nėra likę, informavo atstovybėje „Sportkar–Centr“, kuriai priklauso trys salonai Maskvoje, darbuotojai. „Salonuose nėra nė vieno automobilio. Kovą pradės gaminti, tai galbūt balandį ir gausite. Nieko nebeturime ir sandėliuose“, – teigė pardavimų vadybininkas.

Kita atstovybė „Porsche–Centr Maskva“ tikina dar turinti kabrioletų, kurie yra patys nepopuliariausi. Šios atstovybės darbuotojai sako, kad vien per tris pastarąsias dienas buvo nupirkti 25 „Porsche“ automobiliai, pirkėjams nebesvarbu nei spalva, nei komplektacija. Todėl beliko kelios mašinos, bet esą ir tos neilgam.

Be to, atstovybės darbuotojai įspėja, kad išankstinis užsakymas neapsaugos pirkėjų nuo kainos augimo. Net jeigu jie sumokės visą kainą iš anksto – pasikeitus rublio kursui, o tuo pačiu ir kainai, teks primokėti.

Pardavėjai tvirtina, kad pirkimo bumas prasidėjo smunkant rublio kursui, esą žmonės puolė kur nors investuoti sukauptus pinigus. 

Nespėjusiems įsigyti, prabangaus automobilio teks laukti ilgai. Artimiausiu metu naujos mašinos turėtų atkeliauti, kaip planuojama, vasarį.

Panaši situacija susiklostė ir regioninėse „Porsche“ atstovybėse. Skaičiuojama, kad lapkritį šių automobilių pardavimai Rusijoje išaugo 54 proc. palyginti su pernai metų tuo pačiu mėnesiu. Populiariausi modeliai – „Cayenne“ ir metų naujiena „Macan“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius