-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Savaitgalį „Vakoil“ degalinėse – 20 ct mažesnės degalų kainos

Degalinių tinklas „Vakoil“ šį savaitgalį skelbia degalų išpardavimo savaitgaliu. Nuo šiandien 18.00 val. iki sekmadienio 24.00 val. visose „Vakoil“ degalinėse neribotą kiekį visų rūšių degalų – benziną, dyzeliną ir dujas – bus galima įsigyti su 20 ct/l nuolaida.
„Vakoil“ degalinė
„Vakoil“ degalinė / Gamintojo nuotr.

Mažesnėmis degalų kainomis „Vakoil“ degalinėse galės pasinaudoti visi vairuotojai, turintys „Vakoil“ nuolaidų korteles. Pasak „Vakoil“ rinkodaros vadovės Eglės Šamšonaitės, jas galima įsigyti visose tinklo degalinėse vos už 2,99 Lt.

„Šį rudenį „Vakoil“ švenčia savo veiklos dešimtmetį, todėl norėdami atsidėkoti savo klientams už mūsų kompanijai rodomą pasitikėjimą, nusprendėme surengti degalų išpardavimo savaitgalį“, − sako E.Šamšonaitė.   

Anot E.Šamšonaitės, tiek naujieji, tiek senieji „Vakoil“ nuolaidų kortelių šeimininkai ne tik galės džiaugtis 20 ct/l nuolaida šį savaitgalį, bet ir ateityje galės naudotis tinklo kortelės teikiamais privalumais – 10–12 ct/l nuolaida visų rūšių degalams ir 10 proc. nuolaida visoms plovyklos paslaugoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius