Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„SsangYong“ sukūrė tai, ko jūs tikriausiai nesitikėjote

Dideliu populiarumu Lietuvoje nepasižymintis korėjiečių gamintojas „SsangYong“ nustebino Paryžių. Šiame mieste vykstančioje automobilių parodoje „SsangYong“ pristatė LIV-2 koncepcinį modelį – automobilį, nustebinusį visus „SsangYong“ gerbėjus ir negerbėjus.

Nors tai tik koncepcinis modelis ir reali jo kopija niekada neišvažiuos į gatves, ji rodo gamintojo požiūrį į automobilius, jų dizainą ir technologijas. „SsangYong“ požiūris vertas aptarimo. Visų pirma dėl to, kad didžiulis visureigis turėtų būti užuomina į naujos kartos „Rexton“.

„LIV-2 parodo, kad mes į itin populiarų visureigių segmentą žvelgiame per prabangos prizmę. Be to, automobilyje įdiegėme naujausias technologijas, o saugumo lygis – aukštas. Mes įsitikinę, kad tai bus mūsų pagrindinis modelis ir pakels „SsangYong“ prekės ženklą į kitą lygį. Artimiausiu metu kasmet pristatysime naują modelį ir taikysime į naujus klientų segmentus bei naujas rinkas“, – spaudos konferencijos metu sakė „SsangYong“ direktorius Johng-sik Choi.

Bent jau dalyje kalbos korėjietis nemeluoja. „SsangYong“ visureigis turi tokias technologines naujoves kaip LED žibintai, „Wi-Fi“ ryšio stotelė, suderinamumas su „Apple CarPlay“ bei „Android Auto“ ir daug kitų.

Ką jau kalbėti apie interjerą – jis tiesiog kvepia prabanga. Tiesa, tik išoriškai – į vidų įlįsti apsauga neleido. Bet sėdynės, vairas, priekinė konsolė atrodo labai kokybiškai.

„SsangYong“ teigia, kad koncepciniame visureigyje galėtų būti talpinami du varikliai: 179 AG dyzelinis ir 223 AG benzininis. Pavarų dėžės – 6 laipsnių mechaninė arba 7 laipsnių automatinė, kuri pasiskolinta iš „Mercedes-Benz“.

Ar turi šansų toks automobilis išvysti dienos šviesą ir tapti serijiniu? Tikėkimės, kad taip – tai reikštų „SsangYong“ atgimimą.

VIDEO: „SsangYong LIV-2“ koncepcinis modelis Paryžiaus parodoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius