Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Subaru“ kupė premjera – jau greitai

Antradienį „Subaru“ pristatė naują kompanijos šūkį – „Confidence in Motion“. Lietuviškai tai turbūt skamba kaip „užtikrintas judėjimas“.
„Subaru“ kupė užuomina
„Subaru“ kupė užuomina / Gamintojo nuotr.
Temos: 3 Premjera Kupė Subaru

Naujas šūkis – naujas automobilis. Tiksliau užuomina į jį. Nuotraukoje matome pirmą oficialų naujojo „Subaru“ kupė modelio siluetą.

Apie šį automobilį girdėjome jau labai seniai. „Subaru“ jį kuria su „Toyota“. Jis net turi pravardę – „Toyobaru“. O tikrą automobilį pamatysime visai greitai – šio mėnesio pabaigoje prasidedančioje Los Andželo automobilių parodoje.

Nors kuriami drauge, automobiliai turės ir skirtingų savybių. Tarkime, „Toyota“ planuoja naudoti 2 litrų darbinio tūrio apie 200 AG pasiekiantį variklį. Tuo tarpu „Subaru“ gali naudoti 2,5 litro opozicinį variklį, jau montuotą į modelius WRX ir „Legacy GT“.

Taip pat kyla klausimas, kurie ratai bus varomieji. „Toyota“ jau sakė, kad jų modelis turės galinių varomųjų ratų architektūrą – visai kaip tikras klasikinis kupė. Variklis priekyje, pavarų dėžė per vidurį ir užpakaliniai varomieji ratai. O kaip „Subaru“? Esame 99 proc. tikri, kad jų kupė turės visų keturių varomųjų ratų sistemą. Tokios jau „Subaru“ tradicijos.

Geriausia dalis: sklando gandas, kad „Subaru“ parengs ir STI modelio versiją, turinčią 305 AG variklį su turbina. Taip pat automobilių mėgėjų laukia žemesnė važiuoklė, didesni ratai, agresyvesni aptakai, platesnės ratų arkos ir visa kita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius