Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Toyota“ Europos gamyklose jungia aukščiausią pavarą

Šiandien bendrovė „Toyota Motor Europe“ paskelbė, kad pavykus išspręsti problemas, susijusias su dalių gamyba Japonijos tiekėjų gamyklose, nuo birželio mėnesio Europoje ketinama grįžti prie iki žemės drebėjimo vykdytų gamybos apimčių.
„Toyota“
„Toyota“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 „Toyota“

„Tai puiki žinia mūsų klientams ir komandos nariams, – teigia „Toyota Motors Europe“ prezidentas ir generalinis direktorius Didier Leroy. – Noriu padėkoti tiekėjams už jų didžiules pastangas šalinant dėl žemės drebėjimo atsiradusius nesklandumus tiekimo grandinėje. Taip pat noriu padėkoti klientams už jų kantrybę ir supratingumą, – priduria jis. – Nors ši katastrofa stipriai paveikė Japonijos ekonomiką, o kartu ir bendrovės „Toyota“ darbą, esame tvirtai pasiryžę ją įveikti. Europoje mes siūlome puikų gaminių asortimentą, ir jų paklausa rinkoje – didžiulė. Tad ketiname kaip įmanydami stengtis atsigriebti ir didinti pardavimų apimtis, palyginti su praėjusių metų rodikliais. Manau, kad siekis didinti pardavimų apimtis, pelną ir rinkos dalį – tai geriausias būdas remti po šio dramatiško įvykio atsigaunančią Japoniją.“

Po to, kai praėjusią savaitę korporacija „Toyota Motor Corporation“ paskelbė, kad Japonijoje didinti gamybos apimtį pradėta anksčiau nei tikėtasi, ir kad Europoje taip pat atitinkamai grįžtama prie įprastinės gamybos apimties, greitai „Toyota“ klientai gali tikėtis, jog naujų automobilių, gaminamų Europoje ir Japonijoje, užsakymai ir vėl bus vykdomi įprastiniu grafiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius