Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volkswagen Golf“ universalas sulaukė „iF“ dizaino instituto dėmesio

Naujosios kartos „Golf Variant“ dizainas sulaukė „iF“ dizaino instituto dėmesio. Kasmetiniame „iF product design award“ konkurse šis kompaktinis „Volkswagen“ universalas transporto priemonių dizaino kategorijoje nuskynė pagrindinius laurus ir pelnė auksinį „iF gold award prizą“, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
„Volkswagen Golf Variant“
„Volkswagen Golf Variant“ / Pauliaus Sviklo / 15min nuotr.

Jau šešis dešimtmečius Vokietijos „iF“ dizaino institutas kasmet rengia dizaino konkursus. Šiemetiniam „iF gold award 2014“ konkursui buvo pristatyta net 3200 pernai visame pasaulyje sukurtų ir į 17 kategorijų suskirstytų pramonės gaminių.O geriausius iš šios gausybės net pora praėjusių savaičių atrinkinėjo 49 dizaino ekspertai. 

Transporto priemonių kategorijoje sėkmė lydėjo auksiniu prizu įvertintą naujausios laidos universalą „Volkswagen Golf Variant“. Šis automobilis ekspertus sužavėjo minimalistinių raiškos priemonių ir atpažįstamų markės ženklo elementų deriniu. 

Komisijos išvadoje pažymima, kad auksiniu dizaino prizu įvertintos rezultatyvios „Volkswagen“ automobilių eksterjero dizainerių pastangos labai kukliomis priemonėmis suteikti atpažįstamam ir laiko įvertintam automobiliui naujumo  pojūtį. 

Miunchene įvykusioje iškilmingoje apdovanojimų teikimo ceremonijoje „Volkswagen“ koncernui atstovavo ir auksinį „iF“ dizaino prizą atsiėmė „Volkswagen“ kėbulo dizaino vyr. dizaineris Stefanas Wallburgas.

Į Vokietijos rinką naujasis „Golf Variant“ įžengė 2013-ųjų rugpjūtį, o šiek tiek vėliau buvo pristatytas ir kitose tikslinėse rinkose, tarp jų – ir Lietuvoje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius