Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volvo“ sunkvežimyje garso sistema prilygs lengvajam automobiliui

Patogesnė ir saugesnė naudoti, leidžianti lengviau orientuotis kelyje ir žemėlapiuose, garantuojanti efektyvesnį įmonės sunkvežimių parko valdymą: visa tai yra naujosios „Volvo Trucks“ integruotos informacijos, pramogų ir paslaugų valdymo sistemos privalumai.
Multimedija „Volvo“ vilkike
Multimedija „Volvo“ vilkike

Naujoji „Volvo Trucks“ elektroninės įrangos valdymo sistema, valdoma liečiant jutiklinį ekraną, duodant komandas balsu arba naudojantis mygtukais, sumontuotais vairo rate, viename įrenginyje visiškai integruoja garso, informacinės, navigacijos ir sunkvežimių parko valdymo sistemų funkcijas.

„Naujoji informacijos, pramogų ir paslaugų valdymo sistema leidžia vairuotojams iš tikrųjų individualizuoti savo darbo aplinką, – teigia „Volvo Trucks” vyresnysis projektų vadovas Andersas Edenholmas. - Pavyzdžiui, jie gali klausytis savo mėgstamos radijo stoties, kad ir kur bebūtų, tuo pat metu su laisvų rankų įranga susieti tiek asmeninį, tiek ir darbo telefoną, taip pat lengviau valdyti visą įrangą ir vairuoti saugiau. Naujoji sistema sustiprina namų pojūtį kabinoje, kurioje vairuotojams tenka praleisti tikrai daug laiko“.

Be to, naujoji sistema suteikia galimybę lengviau ir efektyviau tvarkyti darbo užduotis. Į sunkvežimio navigacijos sistemą duomenis įvesti ir pasirinkti maršrutą galima net keliais būdais: įvedant adresus, koordinates, arba tiesiog nurodant vietą žemėlapyje. Toje pačioje sistemoje vairuotojai taip pat gali naudotis „Dynafleet OnBoard“ paslaugomis, tokiomis kaip vairuotojo darbo laiko apskaitos programa „Driver Times Support“, efektyvaus vairavimo pagalbinė sistema „Driver Coaching“ ir bendravimo su transporto vadybininku paslauga „Messaging“. Todėl vairuotojas, žinantis naujausią informaciją, gali geriau planuoti savo maršrutą ir priimti geriausius sprendimus realiu laiku. Jis taip pat gali stebėti savo važiavimo charakteristikas bei degalų sąnaudas tobulinti savo vairavimo įgūdžius.

Multimedija „Volvo“ vilkike
Multimedija „Volvo“ vilkike

„Kurdami naująja informacijos, pramogų ir paslaugų valdymo sistemą, siekėme ją padaryti kuo paprastesnę vairuotojui, – teigia „Volvo Trucks“ vyresnysis projektų vadovas Andersas Edenholmas. - Kadangi „Dynafleet OnBoard“ paslaugos ir navigacijos sistema yra integruotos, vairuotojai gali gauti žinutes su GPS koordinatėmis ir vos per kelias sekundes, neatitraukdami dėmesio nuo kelio, o rankų – nuo vairo, pasirinkti maršrutą į kitą paskirties vietą. Tai neabejotinai didina darbo našumą ir vairuotojo bei krovinio saugumą”.

Naujoji sistema suteikia galimybę patogiau naudotis internetinėmis muzikos transliavimo platformomis, tokiomis kaip „Spotify“, „Deezer“ ir „TuneIn“, taip pat klausytis DAB ir DAB+ skaitmeninio radijo transliacijų. Vos spustelėjus „Push to Talk“ mygtuką ant vairo rato, šias ir kitas funkcijas galima valdyti balso komandomis.

Naujoji integruota informacijos, pramogų ir paslaugų valdymo sistema siūloma užsakant naujus „Volvo FH“, „ FM“ ir „FMX“ modelius.

Naujosios integruotos informacijos, pramogų ir paslaugų valdymo sistemos savybės:

  • 7 colių įstrižainės jutiklinis ekranas,
  • Valdymas balsu
  • „Dynafleet OnBoard“ - „Volvo Trucks“ sunkvežimių parko valdymo sistema,
  • „TomTom“ navigacija su su „TomTom Traffic“ realaus laiko eismo informacija,
  • „Bluetooth“ sąsaja dviems telefonams vienu metu prijungti,
  • Prieiga prie srautinės medijos paslaugų („Spotify“, „Deezer“ ir „TuneIn“).
  • DAB / DAB+ skaitmeninis radijas
  • USB prievadai
VIDEO: „Volvo trucks“ multimedijos sistema

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius