Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„What Car?“ žurnalas išrinko „Nissan Qashqai“ geriausiu mažu visureigiu 

„Nissan Qashqai“ nuskynė trečiąją pergalę: trečius metus iš eilės „What Car?“ rinkimuose jis tituluojamas geriausiu mažu visureigiu. 
„Nissan Qashqai“
„Nissan Qashqai“ / „Nissan“ nuotr.

Prestižiniuose „What Car?“ žurnalo apdovanojimuose „Nissan Qashqai“ trečius metus iš eilės pelnė „Geriausio mažo visureigio“ (angl. „Best Small SUV“) titulą.

Per Londone vykusią kasmetinę apdovanojimų ceremoniją „Qashqai“ pripažintas ne tik „Geriausiu pasirinkimu“ („Best Buy“) nuo 15 000 iki 25 000 svarų sterlingų kainuojančių automobilių grupėje, bet ir absoliučiu nugalėtoju mažų visureigių kategorijoje. Jis aplenkė 16 kitų į rinkimų sąrašą įtrauktų modelių.

„What Car?“ nugalėtojo titulas suteiktas „Qashqai“ modeliui su 1,5 l dCi 110 AG varikliu. Vertinimo komisiją sužavėjo šio modelio efektyvumas, sklandžiai veikianti pakaba ir vidaus kokybė, taip pat įrangos gausa.

„What Car?“ žurnalą leidžiančio „Haymarket“ skyriaus vyriausiasis redaktorius Jimas Holderis teigė: „Qashqai“ iškovoja trečiąją pergalę iš eilės šioje ypač konkurencingoje kategorijoje. Visureigis iš Sanderlando pasižymi visais pergalės vertais privalumais, nors konkurentai ne mažiau stiprūs. Tai ne tik vienas ekonomiškiausių ir mažiausiai aplinką teršiančių šios kategorijos automobilių. Jam taip pat būdingas kokybiškai įrengtas vidus, puikiai apsaugotas nuo vėjo, variklio ir kelio triukšmo. Šiuos jo pranašumus papildo išskirtinis praktiškumas, puikiai suderinta važiuoklė ir nepaprastai rafinuotas variklis.“

2015 metais „Nissan Qashqai“ tapo perkamiausiu lengvuoju automobiliu Estijoje ir Latvijoje, o Lietuvoje buvo populiariausias tarp privačių pirkėjų.

2015 m. rugsėjo mėnuo – svarbi data „Nissan“ pasiekimų istorijoje: naujojo „Qashqai“ gamybos apimtys 0,5 mln. ribą pasiekė greičiau už bet kurį kitą Jungtinėje Karalystėje iki šiol pagamintą automobilį. Nuo gamybos pradžios 2014 m. naujasis „Qashqai“ buvo gaminamas kas 62 sekundes (po 58 modelius per valandą) Sanderlando gamyklos 1-oje gamybos linijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius