Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Vičkačkaitė-Lauciuvienė 1000 km lenktynėms ruošiasi kartingo trasoje

„Sostena-Renault Sport“ komandos lenktynininkė Agnė Vičkačkaitė – Lauciuvienė kone kasdien po darbo neskuba namo. Pakeliui ji užsuka į „Ozi kart“ kartodromą, kur praleidžia pora valandų lenktynių trasoje prie kartingo vairo. „Pagrindinis mūsų komandos šių metų įvykis artėja greičiau negu norėčiau, todėl vis daugiau laiko skiriu pasirengimui joms ir savo fizinei formai.“ – sako Agnė.
Agnė Vičkačkaitė-Lauciuvienė „Ozi Kart“ kartodrome
Agnė Vičkačkaitė-Lauciuvienė „Ozi Kart“ kartodrome / Komandos nuotr.

Iki didžiausio Baltijos šalyse automobilių sporto renginio 1000 km lenktynių liko jau mažiau negu du mėnesiai, tad kiekviena diena besiruošiant lenktynėms yra labai svarbi.

Mūsų šalyje yra itin mažai galimybių treniruoti savo lenktynininko įgūdžius. Lenktynių trasa yra tik viena, o ir ta pati apverktinos būklės.

„Neturiu nei tiek laiko nei fizinių galimybių treniruotis „Nemuno žiede“, todėl tenka pasitenkinti kartodromu. Laimei, „Ozi kart“ vadovybė sudarė puikias sąlygas treniruotis. Galiu čia atvažiuoti beveik bet kada.“ – džiaugiasi A. Vičkačkaitė – Lauciuvienė.

Komandos nuotr./Agnė Vičkačkaitė-Lauciuvienė „Ozi Kart“ kartodrome
Komandos nuotr./Agnė Vičkačkaitė-Lauciuvienė „Ozi Kart“ kartodrome

Kartodromas yra tiesiog pakeliui namo todėl Agnę čia pažįsta jau visi darbuotojai. 

„Juokaujam, kad paruošim Agnei lovą kur nors kartodrome, nes kuo arčiau lenktynės, tuo daugiau laiko ji sėdi prie karto vairo“ – juokiasi „Ozi kart“ direktorius Rokas Kaukėnas.

Savaitgaliais Agnė lenktyniauja įvairiose lenktynėse – ji dalyvauja šturmane Lietuvos ralio čempionate, pati sėdi prie lenktyninio automobilio vairo minižiedo čempionate ir slalomuose, tačiau tai tik savaitgaliai. Tuo tarpu darbo dienomis lavinti vairavimo įgūdžius tenka kartodrome.

„Manau tai trys dalykai viename: pasitobulinu savo vairavimo įgūdžius, tuo pat metu tai labai gera fizinė treniruotė, o be to dar ir pasigrožiu puikiais Vilniaus vaizdais“ – sako A. Vičkačkaitė – Lauciuvienė. „Galbūt nežinantiems tai ir nuskambės juokingai, bet tegu bet kuris pabando nors 20 minučių pavažiuoti kartingu. Ne kiekvienas vyras atlaiko tokius krūvius.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius