Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglų spauda: „Ferrari“ vilioja Jensoną Buttoną

„Ferrari“ komanda siekia į savo gretas pritraukti Jensoną Buttoną ir juo pakeisti Felipe Massą, skelbia britų geltonosios spaudos atstovai „News of the World“.
Jensonas Buttonas
Jensonas Buttonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gandai apie galimą brito perėjimą į italų ekipą sklando jau porą savaičių, tačiau anksčiau tik užkulisiuose girdėtos kalbos dabar jau persikėlė ir į spaudos puslapius.

Teigiama, kad „Ferrari“ yra nusivylusi F.Massos pasirodymais, tačiau, panašu, nesiruošia nutraukti sutarties su brazilu anksčiau laiko. Tad sportininkas „Scuderia“ gretose bus bent iki 2012 m.

„News of the World“ teigimu, J.Buttonas į „Ferrari“ gali pereiti 2013 m. sezonui. Už trejų metų sutartį britui esą siūlomi net 54 mln. eurų.

Kito britų spaudos atstovo „Daily Mail“ teigimu, „Ferrari“ vilionės privertė pabusti „McLaren“ komandą. Ekipa, teigiama, jau netrukus pasiūlys ne tik pratęsti sutartį kitų metų sezonui, bet ir pasirašyti kelerių metų didesnės vertės kontraktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius