Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anykštėnas Ugnius Liulys – Rytų Europos motokroso vicečempionas

Praėjusį savaitgalį Latvijoje, Stelpės mieste, vyko Rytų Europos vaikų ir jaunimo motokroso čempionatas. Šiose varžybose dalyvavo „MS Motorsports RT“ komandą atstovaujantis devynmetis anykštėnas Ugnius Liulys. Ši trasa jam jau buvo pažįstama, kadangi prieš du metus čia dalyvavo tokio pačio lygio varžybose ir užėmė 6-tą vietą.
Motokroso varžybų akimirka
Motokroso varžybų akimirka

Kvalifikaciniuose važiavimuose Ugnius užfiksavo antrą laiką tarp 16 pajėgiausių Rytų Europos mažųjų sportininkų, kas leido antram rinktis vietą prie starto barjero finaliniuose važiavimuose. Jau po kvalifikacijos buvo aišku, kad lauks sunki kova, nes pirmų trijų sportininkų laikai skyrėsi tik šimtosiomis sekundės dalimis.

Kai sportininkai turi panašų greitį labai svarbus yra startas, kuris Ugniui, deja, pirmajame įskaitiniame važiavime nebuvo sėkmingas. Puikiai pajudėjęs nuo starto linijos, jis posūkyje buvo užspaustas kovingai važiuojančio Estijos sportininko ir nusirito i rikiuotės vidurį. Sunkiai dirbdamas, gausiai prilaistytoje ir provėžuotoje trasoje, finišo liniją kirto antroje pozicijoje.

Antrojo važiavimo startas buvo sėkmingas, tačiau kad ir kaip kovingai ir ryžtingai važiavo Ugnius, teko pripažinti varžovų pranašumą. Finišo liniją Ugnius kirto trečioje pozicijoje, kas užtikrino stiprią antrą vietą bendroje abiejų važiavimų įskaitoje.

Čempionu tapo Estijos sportininkas Romeo Pikand, antras Ugnius Liulys, trečias Baltarusijos sportininkas Jahor Shatokhin.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius