-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„ARTkart“ lenktynių sezonas artėja prie pusiaukelės

Jurbarko rajono Smalininkų kartodrome įvyko trečiasis „ARTkart“ lenktynių serijos etapas. Iš viso pirmenybėse bus septyni etapai, tad po šių lenktynių jau galima spėlioti, kas gi bus rimčiausi favoritai, kovojant dėl pergalių galutinėje įskaitoje.
Akimirka iš trečiojo „ArtKart“ taurės etapo
Akimirka iš trečiojo „ArtKart“ taurės etapo. / Algimanto Brazaičio nuotr.
Temos: 1 Kartingai

Tarp pačių jauniausių „Honda 160“ klasės atstovų nugalėjo Ernestas Petrovičius iš LMITKC komandos.  Gal ne visada jis būna pats greičiausias, tačiau šiemet kol kas jis važiuoja stabiliausiai. O Stanislavas Turianskis, laimėjęs ir kvalifikaciją, ir pirmąjį finalinį važiavimą, antrame taškų nepelnė ir etape liko tik penktas. Kitas vietas ant garbės pakylos užėmė Kristupas Žukauskas ir Michalas Klonovskis.

Tarp „ART 120 Light“ klasės sportininkų lygių nebuvo Simonui Draukšui. Jis laimėjo abu finalinius važiavimus ir tapo etapo nugalėtoju. Antroji vieta atiteko Evaldui Dzialtuvui, trečioji – Arminui Tomaševičiui. Labai sėkmingai dviejuose pirmuose šių metų etapuose pasirodęs Lukas Grebliauskas  šį sykį buvo tik ketvirtas.

„ART 120 Heavy“ klasėje atkakliausia kova vyko tarp Roberto Kupčiko ir Ryčio Reinio. Robertas laimėjo kvalifikaciją, tačiau atidavė pergalę pirmame finale Ryčiui. Antrame, startavęs iš antros vietos, R.Kupčikas sugebėjo išplėšti pergalę, o šis laimėjimas jam atnešė ir etapo nugalėtojo vardą. R.Reinys liko antras, trečią vietą užėmė abiejuose finaluose trečias finišo liniją kirtęs Titas Bučelis.

Gausiausioje (12 dalyvių) „Championkart“ klasėje kova tradiciškai vyko dėl kiekvienos pozicijos ir tūkstantųjų sekundės dalių. Smalininkuose geriausiai sekėsi Karoliui Kisieliui, kuris laimėjo ir abu finalus, ir kvalifikaciją. Antras abu sykius finišavo Gintautas Matulevičius, trečias – Šarūnas Bruzgė.

Komandinėje įskaitoje komandos trečiame etape išsirikiavo taip, kaip žengia ir bendroje pirmenybių suvestinėje. Ir toliau pirmauja LMITKC atstovai, jau turintys 519 taškų, antri kol kas – „ARTkart“ lenktynininkai (403), treti – „Rotena Racing“ sportininkai (167).

Iki „ARTkart“ lenktynių serijos finišo lieka 4 etapai, artimiausios varžybos liepos 2 dieną vyks Latvijos Kandavos trasoje, po to laukia lenktynės Vilniuje (liepos 16 d.), Marijampolėje (liepos 30 d.) ir paskutinis etapas Smalininkuose (rugpjūčio 13 d.).   
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius