Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Gibieža: „Žalgirio“ arenoje važiuoti sunkiau nei ant asfalto

Lietuvos motociklų akrobatai pirmą kartą šalies istorijoje susirungs oficialiame šios motosporto šakos čempionate – kovo 16-ąją vyks Europos čempionato „16K Stunt Riding Euro Cup 2014“ varžybos Kaune, kuriose dalyvaus ir septyni lietuviai. Geriausiai ir jų žinomas Arūnas Gibieža pirmasis išbandė „Žalgirio“ arenos dangą motociklu.
Aro Gibiežos treniruotė „Žalgirio“ arenoje
Aro Gibiežos treniruotė „Žalgirio“ arenoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Slidu. Sukibimas truputį geresnis nei „Siemens“ arenoje, bet gerokai sunkiau nei ant asfalto“, – pasakojo pirmą kartą didžiausioje Kauno arenoje treniravęsis motoakrobatas.

Jis neslėpė tikėjęsis dar slidesnės dangos, tad dabartinė jo lūkesčius pranoko. A.Gibieža sakė, kad „Žalgirio“ arenos danga turės būti paruošta varžyboms – kad sukibimas būtų tolygus, visą arenos plotą reiks padengti specialiu skysčiu.

„Nustebinsim įspūdingu reginiu. Dalyviai – patys geriausi Europos motoakrobatai iš Ispanijos, Prancūzijos ir kitų valstybių. Bus žiauriai įdomu. Lietuvoje tokio reginio dar nėra buvę“, – artėjančiomis varžybomis džiaugėsi žinomiausias Lietuvos motociklininkas. 

„Smagu ir pačiam dalyvauti, ir pažiūrėti iš šono kaip kiti važiuoja. Smagiausia, kad visi į gimtąją šalį atvažiuoja ir nereikia belstis kur toli“, – šypsojosi sportininkas.

VIDEO: Arūnas Gibieža „Žalgirio“ arenoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius