Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atšaukiamas 2014-ųjų Vilniaus ralis

Trečias Lietuvos automobilių ralio čempionato etapas „Vilniaus ralis“ 2014-aisiais nevyks. Birželio 7-8 dienomis turėjusios vykti varžybos atšaukiamos dėl nepasibaigusio ikiteisminio tyrimo dėl 2013-aisiais ralyje žuvusios žiūrovės bei Ukmergės rajono savivaldybės reikalavimų atlyginti nuostolius dėl sugadintos kelio dangos praėjusio ralio metu.
Vilniaus ralis 2013
Vilniaus ralis 2013 / Pauliaus Sviklo/GAZAS.LT nuotr.

„LASF reikalavimai organizatoriams griežti, tad dėl šių priežasčių organizuoti ralio negalime“, – komentavo Lietuvos automobilininkų klubo prezidentas, Vilniaus ralio organizatorius Rolandas Dovidaitis.

Jis sakė, kad kovo 18-ąją įvyks LASF ralio komiteto posėdis dėl trečiojo Lietuvos čempionato etapo. Šiuo metu yra išsiųsti pasiūlymai kitų ralių organizatoriams – galbūt jie norės surengti šias varžybas. Planas B – LARČ etapą prijungti prie kitų ralio varžybų, pavyzdžiui, Latvijos Kurzemės ralio.

„Prieš sezoną svarstėme, ar LARČ reikalingi 6, ar 7 etapai. Komiteto narių balsai pasidalino per pusę – ne visi matė reikalą turėti septynis etapus. Tad gali būti, jog Lietuvos ralyje 2014-aisiais liks šeši etapai“, – teigė R.Dovidaitis.

Artimiausias Lietuvos ralio čempionato etapas vyks kartu su Latvijos etapu „Talsi rally“ gegužės 17-18 dienomis.

Prieš kelias savaites buvo atšauktas ir Sarmos ralis Latvijoje. Bendras Latvijos ir Estijos čempionatų etapas, kuriame dalyvių paraiškas buvo pateikę ir keli lietuviai, buvo atšauktas dėl „force majeure“ aplinkybių – prasto oro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius