-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Audrius Gelžinis: Simą Juodviršį kviečiame į kitų metų „Porsche Carrera Cup GP“ čempionatą

„Juta Racing“ komandos vadovas Audrius Gelžinis ketvirtadienį surengtoje spaudos konferencijoje prasitarė, kad perspektyvų kartingų lenktynininką Simą Juodviršį kviečia prisijungti prie Jono Gelžinio ir jau kitais metais varžytis Didžiosios Britanijos „Porsche Carrera Cup“ čempionate.
Simas Juodviršis
Simas Juodviršis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Simas šiais ir praėjusiais metais puikiai pasirodė lenktyniaudamas kartingais Europoje. Jo komanda investavo daug lėšų ir ši investicija buvo sėkminga. Tokio talento lenktynininką labai norėtumėm matyti „Juta Racing“ komandos gretose lenktyniaujant „Porsche“ automobiliu Didžiojoje Britainijoje“, – pasakojo Audrius Gelžinis.

Pasak jo, Jonui nėra lengva važiuoti vienam. Daugumoje komandų yra keturi penki lenktynininkai, kurie dalinasi patirtimi ir išbando daug įvairių pakabos derinimo galimybių ar padangų komplektų. Jonas, tuo tarpu, daug ką turi tiesiog atspėti. Šlapiose priešpaskutinėse sezono lenktynėse iškovojęs pergalę, Jonas pasakojo, kad tai lėmė ir dalis laimės.

„Pasirinkome važiuoti kiek naudotomis lietaus padangomis, kurios buvo kietesnės. Dalinai sausoje trasoje jos suteikė pranašumą. Tačiau tai – laimės dalykas“, – kukliai pergalę komentavo ketvirtu šiame sezone likęs, bet pirmąją pergalę „Juta Racing“ komandai atnešęs Jonas Gelžinis.

Azartiškame „Porsche Carrera Cup GP“ čempionate matyti dvi lietuviškas pavardes būtų didelis šalies autosporto laimėjimas. Tai suteiktu Lietuvai žinomumo tarptautinėje autosporto arenoje. Taip pat, „Juta Racing“ komandai pranašumo konkuruojant su didelėmis – savo biudžetu ir lenktynininkų skaičiumi – komandomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius