Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilių sporto gerbėjams – patogi renginių paieška

Lietuvos automobilių sporto fanams ir lenktynininkams planuoti savo kalendorių dabar bus paprasčiau: internetinėje erdvėje jau pasiekiamas naujas projektas pavadinimu „Lietuvos automobilių sporto kalendorius“ (www.lask.lt). Čia bus galima rasti visus šios sporto šakos renginius vienoje vietoje.
Slalomas
Slalomas / „Anello“ nuotr.

„Idėja sukurti tokį viešą virtualų kalendorių gimė 2013 metų sezono pabaigoje  – panašų, tik ne tokį išsamų kiekvieno sezono kalendorių komandos viduje darydavome kelerius pastaruosius metus. Pagal kitų automobilių sporto renginių datas spręsdavome, kuriomis dienomis rengti mūsų varžybas“, - kalendoriaus atsiradimo istoriją pasakojo projekto iniciatorius Saulius Vilčinskas. Jis kartu su komanda jau kelerius metus organizuoja automobilių sporto varžybas visoje Lietuvoje.

„Po praėjusio sezono komandos viduje pagalvojome – kodėl gi nepadarius kalendoriaus prieinamo kiekvienam? Patys juk neprasime nieko, o visiems, kas vienaip ar kitaip dalyvauja šios šakos renginiuose, padarysime bendrą vieningą sistemą lengviau apie tai sužinoti“, - teigė renginių organizatorius.

S. Vilčinskas pasakojo, kad tokių kalendorių užuomazgų Lietuvoje yra buvę, tačiau jie būdavo nepatogūs naudoti ir gyvuodavo tol, kol patys organizatoriai rūpindavosi renginių datų paskelbimu tuose kalendoriuose.

Laikui bėgant, visi, net ir patys mažiausi, automobilių sporto renginiai atsiras Lask.lt tinklalapyje

„Mes darome kitaip – patys aktyviai renkame informaciją apie renginius ir ją skelbiame, tad visi žiniasklaidoje ar kitomis priemonėmis bent puse lūpų paminėti raliai, krosai ir kitos varžybos bus kalendoriuje“, - kalbėjo projekto vadovas.

„Gali būti kad pačioje pradžioje, kokiame mažame miestelyje vykstančio slalomo, apie kurį nebuvo skelbta, ir nežinosime, tačiau, laikui bėgant, tiek didelių, tiek mažų varžybų organizatoriai bus suinteresuoti jų varžybų atsiradimu www.lask.lt puslapyje“, - projekto plėtra neabejojo jo iniciatorius.

S. Vilčinskas pažymėjo kelis pagrindinius šio kalendoriaus principus: spalvomis ir reklama neapkrautas ir lengvai skaitomas puslapis, kuriame bus publikuojami tik lietuviški renginiai (arba Lietuvoje organizuojami tarptautiniai renginiai kaip, pavyzdžiui, Pasaulio ralio čempionato etapas) bei tik automobilių sportas. Jeigu Lietuvos čempionato varžybos vyks užsienyje – pavyzdžiui, „Autoplius Fast Lap“ lenktynės Estijoje, - jos taip pat bus kalendoriuje.

Ar projektas neišsikvėps po pusmečio, pritrūkus naujų idėjų? „Tikrai ne. Kartu su šio projekto inžinieriumi Jaroslav Ozevič minčių ir idėjų turime metams į priekį, tad virtualus kalendorius tikrai tobulės!“, - užtikrintai teigė S. Vilčinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius