Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Autoplius Fast Lap“ kviečia praplėsti žinias „Wolf School“ seminare

Prieš prasidedant karščiausioms šių metų „Autoplius Fast Lap“ kovoms, šių lenktynių organizatoriai kartu su alyvos gamintoju „Wolf“ kviečia į seminarus, skirtus lenktynininkų ugdymui. „Wolf School“ lektoriai- Robertas Kupčikas, Remigijus Antanavičius, Jonas Dereškevičius ir Benediktas Vanagas- lauks Jūsų Balandžio 12d. ISM Vadybos ir ekonomikos Universitete.
Remigijus Antanavičius
Remigijus Antanavičius / Dariaus Kibirkščio / fotodarius.lt nuotr.

Toks seminaras Lietuvoje – pirmąkart

„Autoplius Fast Lap“ komanda, padedama naujojo partnerio „Wolf“ bei ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto, kviečia į ilgai lauktą seminarą, kuriame savo patirtimi ir žiniomis dalinsis geriausi savo sričių automobilių sporto specialistai Lietuvoje.

Šio renginio tikslas – lenktynių dalyvių ir lenktynėmis besidominčių žmonių ugdymas bei švietimas. Bus koncentruojamasi į lenktynininkus kaip asmenybes, šįkart techninę šio sporto dalį paliekant ateities seminarams.

„Wolf School“ bus suskirstyta į keturis pagrindinius kursus – sąžiningą lenktyniavimą, lenktynių saugumą ir teisėjavimą, lenktynininko psichologiją ir lenktynininko marketingą.

Organizatorių nuotr./Robertas Kupčikas
Organizatorių nuotr./Robertas Kupčikas

Lektoriai – savo sričių profesionalai

Pirmąjį mokyklos kursą – „Sąžiningas lenktyniavimas, taisyklės ir praktika“ ves vienu geriausių Lietuvos lenktynininkų tituluojamas ir 2014 metų „Volkswagen Castrol Cup“ lenktynių serijos nugalėtojas Robertas Kupčikas.

Šiame seminare bus aptariamos lenktynių taisyklės ir faktinis jų pritaikymas, bus nagrinėjamos geros ir blogos lenktynių praktinės situacijos bei aptariami įvairūs lenktynių incidentai.

Antrasis kursas – „Lenktynių saugumas ir teisėjavimas“, kurį ves vienas geriausių Lietuvos lenktynių saugumo specialistų Remigijus Antanavičius, kuris šiemet buvo išrinktas LASF saugaus varžybų organizavimo komiteto pirmininku.

Šis seminaras aptars daugumą lenktynių disciplinų – „Time attack“, greituminius slalomus, standartines žiedines lenktynes bei visus šių disciplinų saugumo aspektus.

Organizatorių nuotr./Jonas Dereškevičius
Organizatorių nuotr./Jonas Dereškevičius

Trečiasis kursas – „Lenktynininko psichologija“. Šio kurso lektorius – buvęs lenktynininkas bei žinomiausias lenktynininkų treneris Lietuvoje – Jonas Dereškevičius, padėsiantis „studentams“ ypač rūpimais klausimais – streso bei koncentracijos valdymo lenktynių metu.

Ketvirtasis kursas – „Lenktynininko marketingas“. Šio kurso lektorius, Benediktas Vanagas, automobilių sportu užsiima jau daugiau nei dvidešimt metų ir yra pagarsėjęs kaip puikus lenktynių rinkodaros specialistas. Šis kursas mokins, kaip lenktynininkai turėtų save reprezentuoti renginiuose ir už jų ribų.

Organizatorių nuotr./Benediktas Vanagas
Organizatorių nuotr./Benediktas Vanagas

Seminarai – detali informacija

Šis, analogų Lietuvoje neturintis renginys, vyks šių metų Balandžio 12d, 9.30 val. ISM Vadybos ir ekonomikos Universitete (Vilnius, Arklių g. 18), kurio atstovai džiugiai palaiko šią iniciatyvą ir kartu su kitais organizatoriais tikisi, jog greitu metu sulauksime ir daugiau tokio pobūdžio kursų, kurie aprėps ir techninę šio sporto dalį.

Klausytojų kiekis bus ribojamas, tačiau visi, kas negalės dalyvauti, galės susipažinti su filmuota seminaro medžiaga, kuri bus viešai prieinama internete. Išankstinė registracija į seminarus – jau šį ketvirtadienį (04.02) „Autoplius Fast Lap“ organizatorių internetiniame puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius