-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bike Show Millenium“ žiūrovams – moto akrobatikos varžybos

Iki „Bike Show Millenium“ atgimimo likus kiek mažiau nei mėnesiui, organizatoriai pradeda atskleisti renginio detales. Viena iš jų, tai duoklė tikriesiems moto mėgėjams – Lietuvos motoakrobatikos čempionato varžybos bei „Stunt ghana“.
Aras Gibieža
Aras Gibieža / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nepaisant fakto, jog Lietuva nėra tokia moto šalis, kaip Italija ar Ispanija, vienu dalyku mes galime didžiautis – tai Arūnas Gibieža (ArasFreestyle).

Pasaulinius apdovanojimus vieną po kito skinantis „RedBull“ moto     akrobatikos atletas ne tik žada žiūrovams pademonstuoti savo įspūdingiausius triukus, bet ir surengs varžybas geriausiems Lietuvos ir užsienio moto-akrobatikos meistrams. 

„Nepaslaptis, kad nemaža dalis motociklų mylėtojų neretai „paišdykauja“ pasivažinėdami ant vieno rato ar padegindami galinę padangą – tai šioks toks chuliganizmas, bet tai teikia adrenalino, kurio motociklistai ir ieško“, – pasakoja vienas iš renginio organizatorių Mindaugas.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Aro Gibiežos treniruotė „Žalgirio“ arenoje
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Aro Gibiežos treniruotė „Žalgirio“ arenoje

„Tačiau tai, ką išdarinėja Aras ir jo kolektyvas – tai visai kitas lygmuo, o jei Jūs galvojote, jog jau matėte moto-akrobatus ir jie niekuo Jūsų nebenustebins – klystate. Arūnas ir komanda tobulėja kasdien, sugalvodami įvairių, protu nesuvokiamų triukų ir būtent juos paskutinį rugpjūčio savaitgalį galėsite išvysti „Bike Show“ metu“, – tęsia ilgametis organizatorius.

Motoakrobatai šiam „Bike Show“ taip pat ruošia naują rungtį – „Stunt ghana“.

Tai tarsi Kenas Blockas tik su motociklu.

„Tai tarsi Kenas Blockas tik su motociklu – įvairūs triukai, šuoliukai, parkavimosi ant vieno rato rungtys ir panašiai. Šiose varžybose susirungs visi geriausi Lietuvos motociklų valdymo meistrai, tad žiūrovai galės patys spręsti kam sekėsi geriausiai ir išsirinkti savo favoritą“, – dėsto Mindaugas.

Kartu su moto-akrobatų pasirodymais, „Bike Show“ metu bus galima išvysti žirgų konkūrą, „Drift-Allstars“ šonaslydžio varžybas, sunkiosios muzikos koncertą ir dar tuziną įvairių pramogų skirtų ir užkietėjusiems baikeriams, ir renginio svečiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius