Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„BMW M4 Silhouette“ šeštadienį starte pasirodys: mechanikai iš dviejų mašinų sukonstruos vieną

„Eneos 1000 km“ lenktynių kvalifikacija buvo ypatingai nesėkminga „Jr Motorsport“ komandai, į Palangą atvežusiai du „BMW M4 Silhouette“ modelius. Abu jie kvalifikacijos metu buvo sudaužyti. Tik po avarijos kalbėjęs „Hoptrans-Club port by Jr Motorsport“ komandos vairuotojas Dainius Matijošaitis nesiėmė spėlioti, ar automobilį pavyks sutvarkyti, bet dar neatėjus vidurnakčiui sprendimas tapo aiškus: iš dviejų automobilių reikės konstruoti vieną.

„Čia toks sportas, ant rizikos vaikštai visada. Norėjosi kuo greičiau įveikti trasą. Iš pradžių galvojom, kad variklio bėda, bet lyg ir nieko – čia mano klaida. Norėjau greičiau, norėjom pirmos vietos. Man tai kaip ir pirmas „blynas“, pirma avarija, bet yra kaip yra“, – avariją prisiminė komandos vairuotojas Simas Juodviršis.

„Svarbiausia, pats aš sveikas esu. Metalo krūva nėra taip svarbu kaip gyvybė“, – kalbėjo jis.

Tomo Markelevičiaus nuotr./„Eneos 1000 km lenktynių“ dalyvių susirinkimas
Tomo Markelevičiaus nuotr./Simas Juodviršis, Andrius Jasionauskas ir Dainius Matijošaitis

Lenktynininkas teigė, kad jiems iš dalies pasisekė – kitas komandos automobilis, kurį vairavo Danielis Colombie, nuskriejo nuo trasos ir mechanikai jo suremontuoti nespės. Taip S. Juodviršio, D. Matijošaičio ir Andriaus Jasionausko automobilis gavo daug papildomų atsarginių dalių.

VIDEO: Simui Juodviršiui su „BMW M4 Silhouette“ padarius avariją, „Eneos 1000 km“ kvalifikacija buvo sustabdyta.

„Dabar būsim truputį ramesni, bet išliksim greiti. Kai turi daug noro lenktyniauti, tai niekas nesvarbu – vertiesi per galvą, viską darai. Turim puikią komandą, puikius lenktynininkus, vienas kitą palaikom, į priekį žiūrim ir rytoj būsim prie starto“, – optimistiškai kalbėjo dukart Europos kartingo čempionas. 

VIDEO: „Eneos 1000 km“ kvalifikacija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius