-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Citroen“ ir Sebastienas Loebas kaupia jėgas kitų metų WTCC sezonui

Devynerius metus iš eilės Pasaulio ralio čempionate jokio pasipriešinimo nesulaukęs prancūzas Sebastienas Loebas nutarė žengti į pasaulio kėbulinių automobilių žiedines lenktynes („World Touring Car Championship“ arba tiesiog WTCC).
„Citroen C-Elysee WTCC“
„Citroen C-Elysee WTCC“ / „Citroen“ nuotr.

Neseniai savo varžovus sutriuškinęs ir prestižinėse „Pikes Peak“ pakilimo į kalną varžybose bei nustatęs naują jų rekordą fenomenalusis Loebas nutarė savo jėgas išbandyti ir 2014-ųjų WTCC lenktynėse – čia, kaip ir ralyje, jis atstovaus „Citroen“ komandą.

„Citroen“ nuotr./„Citroen C-Elysee WTCC“
„Citroen“ nuotr./„Citroen C-Elysee WTCC“

„C-Elysee“ WTCC lenktynėms pasirinkome siekdami parodyti ir savo, kaip gamintojo strateginę pusę. Lenktynės vyks ne tik Lotynų Amerikoje, bet ir Maroke, Kinijoje, Rusijoje – praktiškai visame pasaulyje. Džiaugiamės, turėdami ne tik pajėgų automobilį, bet ir nuostabų vairuotoją, kurį susirinks palaikyti minios sporto aistruolių“, – teigė „Citroen“ kompanijos vadovas Dredericas Banzetas.

„Citroen“ išplatino ir dvi kompiuteriu sumaketuotas automobilio nuotraukas. Kompaktiškas „C-Elysee“ sedanas pasižymės ne tik gerokai žemesniu bei platesniu kėbulu su didelę prispaudimo jėgą generuojančiu paketu, bet ir galingu 1,6 litro varikliu su turbokompresoriumi. Jis turės 380 AG ir 400 Nm, kuriuos per „Sadev“ 6 laipsnių nuoseklaus jungimo (sekvencinę) transmisiją perduos  į priekinius varančiuosius ratus. Pagal reglamentą, šis automobilis sveria 1100 kg, įskaitant ir vairuotoją.

VIDEO: „Citroen C-Elysee“ ruošimas 2014-ųjų WTCC sezonui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius