Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Jocius apie „Rally Fast“: „Čia grįšime su dar daugiau lenktynininkų“

Paskutinysis šių metų „Autoplius Fast Lap“ etapas virto tikra švente tiek dalyviams, tiek keturiems tūkstančiams žiūrovų. Organizatoriai šį kartą itin pasistengė, kad trasoje netrūktų kvapą gniaužiančių vaizdų. Viena ir šio renginio naujovių – „Rally Fast“ rungtis.
„Rally Fast“ varžybos „Nemuno žiede“
„Rally Fast“ varžybos „Nemuno žiede“ / Edgaro Buiko/„Autoplius Fast Lap“ nuotr.

„Rally Fast“ rungtyje varžėsi ralio lenktynininkai, kurie „Nemuno žiedo“ asfaltu skriejo žvyrui skirtomis padangomis. Dėl šios priežasties automobiliai nemažai slydo šonu. „Rally Fast“ prie starto linijos subūrė daugelį greičiausių Lietuvos ralio lenktynininkų.

Pirmiausia, tai buvo mano debiutas šiose varžybose tiek dalyvio, tiek žiūrovo prasme.

Šiose varžybose sudalyvavo ir ralio lenktynininkas Deividas Jocius, kuriam pavyko iškovoti trečiąją vietą, nusileidžiant tik Ramūnui Čapkauskui ir „Rally Fast“ nugalėtojui Martynui Samsonui.

„Pirmiausia, tai buvo mano debiutas šiose varžybose tiek dalyvio, tiek žiūrovo prasme. Antra – dvi trečiosios vietos, iškovotos elektromobilių klasėje ir „Rally Fast“ važiavime naujame formate. Nors važiavau daugiau žiūrovams nei rezultatui man šis renginys labai patiko ir tikrai pažadu, kad mes dar grįšime su dar daugiau lenktynininkų.

Trečia – čia žiūrovai gali pamatyti, kaip sportinis automobilis slysta ant asfalto dangos su žvyrui skirtomis padangomis“, – įspūdžiais dalijosi Deividas Jocius.

Deivido Jociaus važiavimas buvo filmuojamas jo automobilio salone įrengta kamera, tad sportininkas kviečia išvysti vaizdo įrašą ir pamatyti, kaip „Rally Fast“ atrodė iš vidaus.

VIDEO: Deividas Jocius „Rally Fast“ varžybose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius