Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivido Jociaus vargai nesibaigė: reguliuoti automobilį vežusi komanda Estijoje patyrė avariją

Vakar į Estiją reguliuoti kito D.Jociaus automobilio (Mitsubishi Lancer Evo IX). Deja, šiandien paaiškėjo, kad kelionė nepavyko. Estijoje komandos serviso mikroautobusas su priekaboje gabenamu automobiliu pateko į avariją ir nulėkė nuo kelio.
MVP komanda serviso zonoje
MVP komanda serviso zonoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Šiuo metu komanda intensyviai ieško išeities iš susidariusios situacijos. Į Estiją išsiųsti dar du mikroautobusai su priekabomis.

Vienas pasikraus tai, kas liko iš mikroautobuso ir priekabos po avarijos ir važiuos į Lietuvą, o kitas persikraus sportinį automobilį ir tęs kelionę toliau.

Rytoj 7 val. ryto, jeigu viskas gerai, turėtų prasidėti automobilio reguliavimo darbai ir, jeigu dar spės, komanda planuoja surengti testus.

Į Lietuvą teks paskubėti, mat jau ketvirtadienį automobilis turi būti pristatytas į Uteną, kur šį savaitgalį prasideda Lietuvos ralio čempionatas – „Halls Winter Rally“.

„Sunkumai grūdina. Nors nesitikėjau tokios keistos sezono pradžios, tačiau belieka guostis tuo, kad po nakties paprastai išaušta giedra diena,“ – sako Deividas Jocius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius