-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausias ekologinis ralis Europoje „eTourEurope“ Lietuvą aplenks

„eTourEurope“ projektas prasidėjo 2014 m. gegužės 17 d. Miunchene. 13 komandų iš visos Europos bandys plačiau informuoti apie neįtikėtinus elektrinių transporto priemonių privalumus ir pabrėžti skubaus įkrovimo stotelių plėtros poreikį.
„eTourEurope“ maršrutas
„eTourEurope“ maršrutas / Organizatorių nuotr.

„eTourEurope“ – tai ilgiausias tokio tipo ralis, skirtas elektrinėms transporto priemonėms. Ralio dalyviai įveiks 4200 km atstumą, kuris drieksis per visą Vakarų Europą. Deja, dėl abejingo Lietuvos požiūrio į ekologiškas transporto priemones, šis ralis mūsų šalį aplenks.

Kiekvienas ralio etapas yra maždaug 450 km ilgio. Šiame projekte keliami neįtikėtini reikalavimai tiek technologijoms, tiek vairuotojams, todėl patikimos padangos yra tiesiog būtinos. 

„Bridgestone Europe” didžiuojasi tapusi išskirtine „eTourEurope“ ralio padangų tiekėja. Būdama pasaulyje pirmaujanti padangų ir gumos produktų gamintoja kompanija supranta savo atsakomybę dėl poveikio aplinkai ir visada yra pasirengusi paremti ekologiškesnio judėjimo iniciatyvas,“ – sakė korporacijos ir prekinio ženklo komunikacijos vadovas Jake Rønsholtas.

Organizatorių nuotr./„eTourEurope“ elektromobilis
Organizatorių nuotr./„eTourEurope“ elektromobilis

„Ecopia“ linijos padangos bus pagrindinės padangos „eTourEurope“ projekte. „Ecopia“ vardas atstovauja „Bridgestone“ padangų „draugiškumo“ aplinkai privalumus. Tai ilgalaikės vystymo programos rezultatas, kurio tikslas – užtikrinti saugumą ir mažesnį poveikį aplinkai. 

„Ecopia“ padangos yra pagamintos naudojant specialius medžiagų derinius, kurie sumažina pasipriešinimą riedėjimui ir degalų suvartojimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius