-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Donatas Montvydas koncertuos „Halls Winter Rally 2014“ žiūrovams

Sausio 25 dieną (šeštadienį) greičiausio žiemos festivalio „Halls Winter Rally“ žiūrovams bei dalyviams Utenos miestas dovanoja vieno iš populiariausių Lietuvoje dainininkų Donato Montvydo koncertą.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Jau po savaitės, sausio 24-25 dienomis, Utenos miestas taps greičiausio žiemos festivalio „Halls Winter Rally 2014“ sostine. Didžiausios žiemos šventės žiūrovai geros energijos užtaisą gaus ne tik atkakliose automobilių ralio varžybose, bet ir scenoje energija trykštančio dainininko Donato Montvydo koncerte, kurį miestui bei jo svečiams dovanoja Utenos rajono savivaldybė.

„Kviečiu uteniškius nepraleisti šventinio šurmulio vyksiančio paskutinį sausio šeštadienio vakarą Utenos arenoje. Parodykime Lietuvai, kad Utenoje gyvena šauniausia lenktynininkų palaikymo komanda. Tad, atvykime ir palaikykime žiemos ralio dalyvius finaliniame „Halls Winter Rally“ apdovanojimų koncerte“, – kvietė Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas.

Donatas Montvydas – vienas populiariausių Lietuvoje jaunosios kartos dainininkų, kuris yra pelnęs ne vieną aukštą pripažinimą didžiosiose Lietuvos ir užsienio šalių scenose. Atlikėjas, kurio gyvenimo aistra – kurti, dainuoti ir šokti, žada sudrebinti Utenos miesto arenos sienas, pristatydamas savo populiariausias dainas iš naujojo savo albumo „Norim Dar" Utenos miesto dovanotame „Halls Winter Rally“ koncerte.

Visi uteniškiai ir renginio svečiai laukiami sausio 25 d. 18 val. Utenos miesto daugiafunkciame sporto centre, kur nemokamai galės klausytis nugalėtojų apdovanojimų koncerto. Vietų skaičius ribotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius