Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Druskininkuose – naktinės kartingo varžybos

Vos prieš keletą savaičių Druskininkuose atsidaręs „SnowKart“ kartodromas šį savaitgalį veiks ir naktį.
„SnowKart“ kartodromas
„SnowKart“ kartodromas / Organizatorių nuotr.

Šiandien „Snow Arena“ slidinėjimo trasa švenčia ketverių metų sukaktį. Ta proga visi slidinėjimo ir kartingo mėgėjai galės pamogauti čia ir naktį.

Tiesa, tai nėra tipinis kartodromo darbo laikas. Kol kas penktadieniais ir savaitgaliais „Snowkart“ trasa veikia iki dešimtos vakaro. Rudenį tokiu pat laiku ji veiks ir darbo dienomis. Bet tai ne riba. „Snowkart“ vadovai planuoja reguliariai rengti ir naktinius kartingo turnyrus.

„Tai labai azartiška ir įdomu. Trasa naktį tarsi pasikeičia ir mūsų nuolatiniai lankytojai mėgsta lenktyniauti sutemus, dažnai sulaukiame prašymų rengti tokio pobūdžio lenktynes tamsiu paros metu,“ – pasakoja „Snowkart“ vadovė B.Vazgytė.

Organizatorių nuotr./„SnowKart“ kartodromas
Organizatorių nuotr./„SnowKart“ kartodromas

Lenktynių mėgėjai taip pat nebus pamiršti – jiems bus atidaryta kartingo trasa. Tai vienintelis atviras kartodromas Lietuvoje, kuris gali veikti ir naktimis, nes visa trasa yra apšviesta. Adrenalino mėgėjai galės patirti ir daugiau įspūdžių – šalia veiks „Rope Jumping“ atrakcija – šokinėjimas prisirišus virve.

Vos atsidaręs Druskininkuose, „SnowKart“ kartodromas sulaukė šio azartiško sporto mėgėjų iš Dzūkijos antplūdžio. Tačiau čia lankosi ne tik Druskininkų miesto gyventojai.

Kas penktas kartodrome važiuojantis mėgėjas – atvykęs iš užsienio.

„Mes esame tikrai pats populiariausias tarp užsieniečių kartodromas šalyje,“ – juokauja B. Vazgytė.

Organizatorių nuotr./„SnowKart“ kartodromas
Organizatorių nuotr./„SnowKart“ kartodromas

Šiandien vakare „SnowKart“ kartodrome vyks mėgėjų kartingo turnyras. Išbandyti trasą šiandien pasiryžęs ir Druskininkų meras, buvęs lenktynininkas Ričardas Malinauskas. Po darbo jis planuoja atvykti į kartodromą.

Šiuo metu „Snowkart“ kartodromo vieno rato įveikimo rekordas priklauso Juliui Toleikiui – 19,18 sek., tačiau nuolat gerinamas ir tikimasi, kad rekordinis trasos įveikimo laikas gali būti pagerintas ir šį savaitgalį.

Daugiau informacijos apie kartodromą galima rasti internete snowkart.lt arba kartodromo „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius