Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E. Irvine‘as: dvigubai daugiau taškų finalinėse lenktynėse – beprotybė

Buvęs F-1 pilotas Eddie Irvine‘as neslėpė esąs visiškai nepatenkintas kai kuriomis taisyklėmis bei idėjomis, kurios įsigalios nuo 2014 m.
Eddie Irvine‘as
Eddie Irvine‘as / f1fanatic.co.uk nuotr.
Temos: 1 „Formulė 1“

Nauja taisyklė papiktino praeityje garsų pilotą

Praeityje „Jordan“, „Ferrari“ ir „Jaguar“ komandoms atstovavęs airis labiausiai liko nusivylęs Tarptautinės automobilių federacijos (FIA) sprendimu paskutinėse sezono lenktynėse skirti dvigubai daugiau taškų nei įprastose varžybose.

f1fanatic.co.uk nuotr./Eddie Irvine‘as
f1fanatic.co.uk nuotr./Eddie Irvine‘as

„Tai absurdiška. Dar niekada neteko girdėti tokio pokšto. Tai visiškas mėšlas. Manau, kad „Formulė-1“ nebežino ką daro. Taisyklė paskutinėse lenktynėse skirti dvigubai daugiau taškų yra visiška beprotybė. Supratau, jog nežiūrėsiu F-1 lenktynių tol, kol ši taisyklė nebus panaikinta. Tai mažų mažiausiai gėdinga. Jie turėtų gėdytis savo veiksmų“, – apie įsigaliosiančias naujas taisykles ir idėjas kalbėjo E. Irvine‘as.

„Manau, kad žmonės, kurie yra su tuo susiję, nebesupranta ką daro. Jie nesupranta kas vyksta iš tikrųjų. Kai kurie žmonės savo postuose užsibuvo per ilgai. Jie sugadino istoriją pakeitę taškų sistemą, kvalifikacijos formatą, o dabar dar nusprendė skirti dvigubai daugiau taškų paskutinėse lenktynėse“, – piktinosi buvęs pilotas.

f1fanatic.co.uk nuotr./Eddie Irvine‘as
f1fanatic.co.uk nuotr./Eddie Irvine‘as

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius