Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

F-1 komandos svarsto galimybę įsigyti čempionato akcijų

F-1 vadovas Bernie Ecclestone‘as atskleidė, kad komandų grupė svarsto galimybę įsigyti „Formulės-1“ akcijų. Britas finansinių naujienų agentūrai „Bloomberg“ sakė, jog kalbos apie galimą akcijų įsigijimą kol kas nėra labai rimtos. B. Ecclestone‘as taip pat pridūrė, kad pats neturi planų padidinti turimų F-1 akcijų kiekį.
Fernando Alonso
Fernando Alonso / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Žiūrėsime koks bus grupės pasiūlymas. Galbūt jie turės užtektinai pinigų, kad įsigytų akcijų“, – sakė F-1 vadovas B. Ecclestone‘as.

„Bloomberg“ bandė susisiekti su „Ferrari“, „Red Bull“, „Mercedes“ bei pagrindinės F-1 akcininkės „CVC Capital Partners“ atstovais. Italų komandos atstovas spaudai atsisakė komentuoti pasirodžiusius pranešimus apie galimą neįvardintų ekipų norą įsigyti F-1 akcijų.

B. Ecclestone‘as anksčiau buvo užsiminęs, kad galvoja apie galimybę parduoti savo turimas „Formulės-1“ akcijas. Tiesa, britas tuomet pabrėžė, kad jas norėtų parduoti kartu su minėtaja CVC. Pastarajai priklauso 35 proc. F-1 akcijų. Tuo tarpu B. Ecclestone‘o rankose – 5 proc. čempionato akcijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius