Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

F-1 varžybose JAV dalyvaus mažiausiai lenktynininkų nuo 2005-ųjų

„Marussia“ nevyks į Ostiną, kur kitą savaitgalį vyks JAV GP. Tai patvirtino pats F-1 vadovas Bernie Ecclestone‘as. Rimtų problemų kamuoja ir naujo pirkėjo ieškanti „Caterham“ dar vakar pranešė, kad nedaylaus kitose dvejose lenktynėse. Dabar paaiškėjo, kad į lenktynes JAV nevyks ir ne pačius geriausius laikus išgyvenanti „Marussia“.
Nico Rosbergas
Nico Rosbergas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nė viena iš tų dviejų komandų nevyks į Ameriką“, – naujienų agentūrai „Reuters“ pareiškė B. Ecclestone‘as.

Kai Japonijoje į avariją pateko ir sunkią galvos traumą patyrė Jules Bianchi, po savaitės vykusiose lenktynėse Rusijoje „Marussia“ naudojosi tik vieno piloto, Maxo Chiltono, paslaugomis.

Komandos, kurios tikrai dalyvaus kitose varžybose savo bolidus į JAV išplukdo jau šiandien. Kadangi į Ostiną neatvyks dvi ekipos, pirmą kartą nuo 2005 m. Monako GP, kitą savaitgalį į startinę rikiuotę stos tik 18 bolidų.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, Tarptautinė automobilių federacija (FIA) neprašys stipriausių F-1 komandų likusiose šių metų sezono lenktynėse naudoti po tris bolidus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius