Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fast Lap“ lenktynių dalyviai nusitaikę į rekordus (nuotraukos, video)

Po ilgų vizitų po Latvijos ir Estijos trasas, lenktynių serija „Fast Lap“ grįžta į Lietuvą. Šeštadienį Kačerginės „Nemuno Žiedo“ trasoje startuosiančios lenktynės pasižymės tuo, kad jos bus gausiausios per visą „Fast Lap“ istoriją – užsiregistravo net 81 dalyvis.
Vytas Bilinskas - „Mitsubishi Lancer EVO VIII“
Vytas Bilinskas - „Mitsubishi Lancer EVO VIII“ / Giedrius Matulaitis/matulaitis.lt

Realias pretenzijas į nugalėtojo titulą reiškia šio sezono lyderis Jonas Poškus. Jono automobilis Mitsubishi Lancer EVO VIII vysto 545 arklio galias. Dar galingesniu tokio pačio modelio automobiliu varžysis Vytas Bilinskas (600 ag, 670 Nm). Paulius Insoda vairuos radikaliai modifikuotą Audi Coupe, o įspūdingą Honda S2000 – kaunietis Andrius Firantas. Kolkas antroje vietoje esantis šešiolikmetis Mantas Neverdauskas (Honda Civic) taip pat nusitaikęs tik į aukščiausią poziciją. Visą dalyvių sąrašą galite pažiūrėti čia.

Renginio metu bus siekamas ir „Nemuno Žiedo“ trasos greičiausio rato įveikimo rekordas – tai bandys pasiekti Egidijus Gutaravičius su formule Dallara F394. Tiesa, ši formulė varžysis Open klasės įskaitoje ir į lenktynių bendros įskaitos nugalėtojus nepretenduos.

Žiūrovų zonose plokšteles suks DJ Mamania ir koncertuos grupė „Dee & Kamy“, vyks japoniškų automobilių ir specifinės „rat rod“ automobilių puošybos paroda. Žiūrovai turės galimybę lenktynes stebėti oro balionu iš 30 metrų aukščio, dalyvauti įvairiuose konkursuose. Pertraukėlių metu vyks geriausių Lietuvos drifto meistrų pasirodymai. Žiūrovams įėjimas nemokamas.

 

VIDEO: FAST LAP 2010 - EVENT 3 - Estonia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius