Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Felipe Massa: po avarijos nepasikeičiau

„Ferrari“ piloto Felipe Massos nuomone, 2009 m. patirta avarija neturėjo įtakos jo vairavimui, nors po to jo rezultatai ir ženkliai suprastėjo.
Felipe Massa
Felipe Massa / „Scanpix“ nuotr.

Brazilas patikino, kad nei šiurpus incidentas, po kurio sportininkas praleido pusę sezono, nei tėvystė neatėmė iš jo talento ir ryžto kovoti dėl pergalių.

„Niekas (nepasikeitė – red. past.). Aš esu visiškai toks pat. Tiesa, kad po to man nepavyko pasiekti (gerų – red. past.) rezultatų, tačiau vis dar turiu ambicijų ir ryžto“, – ispanų leidiniui „El Pais“ pareiškė 2008 m. F-1 vicečempionas.

„Šie du įvykiai suteikia daug patirties, tačiau visiškai neveikia manęs vairuojant. Tuomet viską pamirštu. Pamirštu savo sūnų, savo žmoną, savo tėvą ir motiną. Michaelis (Schumacheris – red. past.) daug titulų pelnė būdamas tėvu“, – kalbėjo sportininkas.

„Žmonės per daug apie tai kalba, nors tiesa, kad tie dveji metai buvo patys įtempčiausi mano gyvenime“, – sakė jis.

Paklaustas, ar mano, jog gali nugalėti, F.Massa atsakė: „Taip, be abejo. Jei taip negalvočiau, važiuočiau namo“, – pridūrė jis.

Iki šiurpios avarijos 2009 m. Vengrijos GP kvalifikacijoje F.Massa buvo pasiekęs 11 pergalių, 15 „pole“ pozicijų ir 28 kartus apsilankęs ant apdovanojimų pakylos.

Sugrįžęs po incidento brazilas atsidūrė naujojo „Ferrari“ piloto Fernando Alonso šešėlyje ir ant podiumo per pastaruosius dvejus metus lipo tik 5 kartus, o ant aukščiausio jo laiptelio dar nesilankė nė karto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius