Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fernando Alonso 2011 metais prognozuoja dar atkaklesnę kovą

Šiemet F–1 čempionate likęs antras „Ferrari“ lenktynininkas Fernando Alonso pareiškė, kad ateinančiais metais kova dėl čempiono titulo bus dar atkaklesnė.
Lenktynių akimirka
Fernando Alonso / „Scanpix“ nuotr.

Iki lemiamų šių metų lenktynių Abu Dabyje F.Alonso buvo pirmenybių lyderis, tačiau paskutiniame sezono etape jam nepavyko išsaugoti lyderio pozicijos ir čempionu tapo Sebastianas Vettelis iš ekipos „Red Bull“.

„Manau, 2011 metų čempionate kova bus dar atkaklesnė. Prie favoritų trijulės – „Red Bull“, „McLaren“ ir „Ferrari“ – tikrai prisidės „Mercedes“ ekipa. Aš manau, kad ir Nico Rosbergas, ir Michaelis Schumacheris kitąmet bus labai rimti varžovai. Manau, pretendentų kovoti dėl pergalės asmeninėje įskaitoje bus daugiau nei šiemet, o kova dėl Konstruktorių taurės vyks iki čempionato pabaigos“, – teigė F.Alonso.

Ispano nuomone, „Ferrari“ komanda pasirodė tikrai gerai, nors ir nepavyko iškovoti pergalių. F.Alonso teigimu, sezono pradžioje „Ferrari“ bolidai buvo lėtesni nei pagrindinių konkurentų, tačiau iki pat sezono pabaigos situacija gerėjo, o kelią pergalei užkirto vienintelė taktinė klaida. „Tačiau tai juk sportas, o ne elementari aritmetika: čia gali būti visko. Aš tikiu, kad kitais metais mes savo gerbėjus nudžiuginsime ne vieną kartą“, – sakė F.Alonso.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius