Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fernando Alonso „Ferrari“ komandos prašo kantrybės

Fernando Alonso ragina „Ferrari“ ekipą išlikti kantria kovoje dėl F-1 čempionų titulų. Anot piloto, sezonas dar tik prasideda, todėl dar niekas neprarasta
Fernando Alonso
Fernando Alonso / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusį savaitgalį Australijoje vykusiose lenktynėse ispanas finišavo penktas. Po Danielio Ricciardo diskvalifikacijos sportininkui atiteko ketvirtoji vieta.

„Tai tik pirmosios lenktynės. Niekas kol kas negali pasakyti, kas laimės, o kas pralaimės kovą dėl čempionų titulų“, – sakė „Ferrari“ pilotas F.Alonso.

F.Alonso neslėpė nusivylimo, kad nuo lenktynėse nugalėjusio Nico Rosbergo jis atsiliko 35 sekundes, tad sportininkas paragino komandą pasitempti.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Fernando Alonso
AFP/„Scanpix“ nuotr./Fernando Alonso

„Turime išlaikyti ramybę ir geriau padirbėti kitose lenktynėse. Privalome geriau įsigilinti į tas sritis, kuriose galime patobulėti ir sustiprėti. „Mercedes“ ekipa buvo stipri bandymų metu ir pirmose lenktynėse. Jie nugalėjo, nes to nusipelnė. Kol kas jie turi pranašumą prieš visas komandas. Privalome patobulėti, sumažinti atsilikimą ir galbūt finišuoti priekyje jų. „Mercedes“ dabar yra itin stipri, tačiau šiuo metu turime 10 taškų daugiau nei L.Hamiltonas ir S.Vettelis. Nesame patenkinti tuo 35 sek. atslikimu nuo N.Rosbergo. Taigi, turime kitą kartą padirbėti geriau“, – teigė lenktynininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius