Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fernando Alonso paneigė kalbas apie galimą persikėlimą į „Mercedes“

Fernando Alonso po Ispanijos GP lenktynių, kuriose finišavo šeštas, kategoriškai paneigė kalbas, jog jis kitąmet gali pereiti į „Mercedes“ komandos gretas.
Fernando Alonso
Fernando Alonso / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kalbama, jog 32-ejų metų ispanui nusibodo per lėtas „Ferrari“ bolidas, su kuriuo jis negali iškovoti trečiojo F-1 titulo. Šių metų Ispanijos GP lenktynėse nuo nugalėtojų F.Alonso atsiliko net 90 sekundžių, kai praėjusiais metais jam pavyko iškovoti pergalę.

Šiuo metu tai penktasis F.Alonso sezonas „Ferrari“ komandoje. Per šį laiką sportininkui pavyko pasiekti 11 pergalių ir iškovoti tris vicečempiono vardus.

Bėgant laikui, vis daugiau kalbama, jog F.Alonso gali vėl lenktyniauti kartu su Lewisu Hamiltonu, tik šįkart neįtikėtiną sportinę formą demonstruojančioje „Mercedes“ komandoje. Vis dėlto ispanas paneigė tokias kalbas.

„Scanpix“ nuotr./Iš kairės: Fernando Alonso ir Lewisas Hamiltonas
„Scanpix“ nuotr./Iš kairės: Fernando Alonso ir Lewisas Hamiltonas

„Turime dirbti geriau ir padaryti „Ferrari“ bolidą geresniu. Turime potencialo, turime talentingų žmonių, taigi galime tai padaryti kartu. Niekur nepersikeliu“, – griežtai į klausimą dėl perėjimo į „Mercedes“ gretas atsakė ispanas ir nenorėjo daugiau kritikuoti dabartinės savo komandos. 

„Galime tai padaryti dar šį sezoną. Tai bus sunku, nes esame taip toli atsilikę, ne tik mes, bet ir visi kiti. Tačiau tai dar tik penktos sezono lenktynės. Mūsų tikslas yra pasunkinti „Mercedes“ gyvenimą, nes jie turi didžiulį pranašumą ir todėl gali atsipalaiduoti, o mes turime padaryti geriau“, – tvirtino F.Alonso.

„Ferrari“ ekipa tikėjosi būti greitesne po atnaujinimų Barselonos trasoje, tačiau ji nusileido „Red Bull“ pilotams bei Valtteri Bottui iš „Williams komandos. F.Alonso su K.Raikkonenu kovojo dėl šeštos vietos.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kimi Raikkonenas ir Fernando Alonso
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kimi Raikkonenas ir Fernando Alonso

„Žinoma, kad norėtume kovoti dėl 1-2 vietos, bet nesame tokie greiti. Turime priartėti prie lyderių per kitas lenktynes“, – pridūrė dukart pasaulio čempionas.

Po penkių etapų F.Alonso bendroje įskaitoje užima trečiąją vietą, surinkęs 49 taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius