Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ferrari“ bosas: Alonso geresnis už Schumacherį (video)

„Formulės-1“ komandos vadovas Stefano Domenicali vis dar jaučia nuoskaudą, kad Michaelis Schumacheris apsivilko „Mercedes“ ekipos aprangą – tikisi padaryti viską, kad tik įveiktų į didįjį sportą grįžusį 41 metų vokietį.
F.Alonso prieš sezoną tradiciškai su „Ferrari“ praleido dieną ant slidžių
„Ferrari“ bosas mano, kad F.Alonso stipresnis už M.Schumacherį. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Michaelio sugrįžimas davė papildomos motyvacijos mūsų komandai. Norime ir jam įrodyti, kad esame stipresni“, – bild.de sakė S.Domenicali. Raudonųjų viltis yra buvęs pasaulio čempionas Fernando Alonso.

„Ferrari“ bosas mano, kad ispanas yra pajėgesnis už M.Schumacherį. „Fernando turi viską, kad įveiktų Michaelį. Jis turi potencialą laimėti. Be to, ispanas prasidedant naujam sezonui bus vienintelis pilotas, kuriam anksčiau jau yra pavykę įveikti M.Schumacherį, jeigu kalbame apie titulą“, – tvirtino jis.

F.Alonso neseniai dalyvavo tradiciniame „Ferrari“ kalnų slidinėjime Italijoje, kuris vyksta prieš kiekvieną sezoną. „Šioje komandoje pasijutau tarsi šeimoje nuo pat pirmos dienos, – „SkySports“ sakė 28 metų ispanas. – Kiekvienas svajoja vairuoti „Ferrari“ Manau, tai bus 100 proc. paskutinė mano komanda. Noriu baigti karjerą su geru skoniu burnoje.“

Tuo tarpu po trejų metų pertraukos į „Formulę-1“ grįžtantis M.Schumacheris pluša su GP2 serijos bolidu Ispanijoje „Jerez“ trasoje, tikrindamas ne tik savo pojūčius, bet ir sveikatą.

„Mes turime aiškų tikslą – noriu su „Mercedes“ tapti pasaulio čempionu. Galbūt to nepavyks pasiekti pirmais metais, tačiau per trejus metus tai realu“, – bild.de atviravo septyniskart „Formulės-1“ čempionas.

VIDEO: F.Alonso, F.Massa ir G.Fisichella ant slidžių.
VIDEO: Test GP2 Schumacher Jerez

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius