Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ferrari“ pratęsė sutartį su Massa

„Formulės-1“ komanda „Ferrari“ dar dvejiems metams pratęsė sutartį su brazilų lenktynininku Felipe Massa. 29 metų pilotas Italijos komandoje liks iki 2012 metų pabaigos, praneša BBC.
F.Massa su „Ferrari“ važiuos iki 2012 metų pabaigos
F.Massa su „Ferrari“ važiuos iki 2012 metų pabaigos / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Man garbė, kad turėsiu galimybę toliau dirbti su komanda, tapusia man antrąja šeima“, – BBC sakė F.Massa. Nuo 2002 metų su „Ferrari“ bendradarbiaujančio brazilo ateitis iki tol nebuvo aiški – užkulisiuose kalbėta, kad jis ekipoje neliks.

„Felipe beveik dešimtmetį yra „Ferrari“ dalis. Čia jis subrendo kaip pilotas ir vyras, išgyveno sunkius laikus ir suteikė mums laimės akimirkų, – kalbėjo „Ferrari“ komandos vadovas Stefano Domenicali. – Norėjome parodyti, kad tikime jo talentu, greičiu ir geru darbu dėl komandos.“

F.Massa su „Ferrari“ bolidu varžėsi 69-iuose „Grand Prix“ etapuose, kai prisidėjo prie raudonųjų 2006 metais. Per tą laiką jis 11 kartų šventė pergalę, 15 sykių startavo iš pirmos pozicijos ir 12 kartų suko greičiausią ratą.

Tiesa, praėjusią vasarą brazilui teko padaryti pertrauką dėl avarijos Vengrijos „Grand Prix“. Per kvalifikaciją iš „Brawn“ bolido atitrūkusi spyruoklė pataikė F.Massai į šalmą. Lenktynininkui teko daryti operaciją ir likusią sezono dalį „Formulės-1“ kovas stebėti per televizorių.

Prieš šį savaitgalį Monrealyje, Kanadoje, vyksiančiose „Formulės-1“ lenktynėse F.Alonso ir F.Massa bendroje pilotų įskaitoje užima atitinkamai ketvirtą ir septintą vietas, o „Ferari“ konstruktorių įskaitoje 26 taškais atsilieka nuo pirmaujančios „McLaren“ ekipos.

„Ferrari“ prieš dvi savaites Turkijoje važiavo 800-ą kartą „Grand Prix“ lenktynėse. Tokio skaičiaus dar nėra pavykę pasiekti nė vienai „Formulės–1“ komandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius