Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ferrari“ prezidentas: „Red Bull“ greitis kelia didelį nerimą

Ferrari“ prezidentas Luca di Montezemolo kreipėsi į savo „Formulės-1“ komandos darbuotojus, ragindamas juos ženkliai patobulėjusios „Red Bull“ ekipos keliamos grėsmės akivaizdoje dar labiau pasistengti tobulinant techniką.
„Red Bull“ bolidas
„Red Bull“ bolidas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Italas pažymėjo, kad „Scuderia“ artimiausios trejos čempionato lenktynės gali būti labai sunkios, leisdamas suprasti jose besitikintis energinių gėrimų gamintojo komandos dominavimo.

„Esu sunerimęs. Mes visi turėtume būti. Taip, esu sunerimęs, nes manau, kad laukia trys labai sunkios lenktynės Silverstoune (Didžiosios Britanijos GP – red. past.), Hockenheime (Vokietijos GP) ir Budapešte (Vengrijos GP), nes matėme, kokie stiprūs yra „Red Bull“, atradę keturių dešimtųjų pranašumą prieš visus kvalifikacijoje ir nuskrieję lenktynėse, bent jau iki saugos automobilio. Jei norime pasiekti savo tikslus, privalome žengti žingsni į priekį“, – kreipdamas į „Ferrari“ darbuotojus, pareiškė L. di Montezemolo.

„Dabar turime užtikrinti, kad viską padarytume kaip įmanoma geriau, nes gebėjimas laimėti priklauso tik ir tik nuo mūsų pačių. Būtų labai klaidinga manyti, kad pergalė Valensijoje reiškia, jog jau padarėme pakankamai – šiandien turime konkurencingą bolidą, tačiau norėdami laimėti, turime padaryti dar daugiau.“

„Nenoriu, kad žmonės išorėje galvotų, kad mes jau po vienos pergalės pulsime šaudyti fejerverkus. Žinojau, kiek daug jūs dirbate, kiek daug aukojatės, tačiau aš visų pirma suprantu, kad visi mes, be jokių išimčių, turime dirbti dar daugiau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius