Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Formulės-1“ bandymų Barselonoje antrosios dienos rezultatai

Antrą bandymų dieną dalyvavo 11 komandų – visos, išskyrus HRT. Trečiadienį daugelis lenktynininkų nuvažiavo apie 100 ratų, kelis kartus sesija buvo stabdoma raudonomis vėliavomis. Geriausią dienos laiką parodė „Red Bull Infiniti“.
„Formulės-1“ bandymai Barselonoje
„Formulės-1“ bandymai Barselonoje. / Komandos nuotr.

Sebastianas Vettelis, kuris šiandien pakeitė Marką Webberį, pasiekė naują trasos rekordą su bolidu, kuris bus naudojami 2011 metais – 1:21.865. Komanda atliko lenktynių imitaciją, bet geriausią laiką vokietis parodė ryte, važiuodamas kvalifikacinius ratus. Antroje vietoje – „Toro Rosso Ferrari“ su Sebastienu Buemi. Nežiūrint į bolido gedimą, po pietų šveicaras parodė antrą laiką, aplenkdamas trečioje vietoje likusį Vitalijų Petrovą.

Rusas buvo tarp tų pilotų, kurie turėjo technikos gedimų. Bet „Lotus Renault GP“ komandos pilotas sugebėjo nuvažiuoti pilną lenktynių distanciją. Gali būti, kad „Lotus Renault GP“ tiesiog tikrino bolido patikimumą, kiek toli gali nuvažiuoti bolidas.

Kiti pilotai turėjo rimtesnių gedimų. Pastoras Maldonado dėl problemų su KERS prarado beveik visą dieną, Hamiltonas kelias valandas negalėjo išvažiuoti iš boksų dėl hidraulikos sistemos gedimo, o Jerome D‘Ambrosio – dėl elektros sistemos gedimo. Ir kiekvienu atveju bolidai stodavo trasoje, todėl tekdavo stabdyti bandymų sesijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius