Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

GAZAS.LT mėgėjų turnyre – kova su nenuspėjama baigtimi

Didžiausias Lietuvoje mėgėjų kartingo turnyras artėja prie pabaigos – vakar vyko jau devintasis šio turnyro etapas. Šiame etape prie starto linijos stojo net 33 dalyviai. Susirinko ir visi lyderiai – į nugalėtojo titulą šiame turnyre pretenduoja net keturi dalyviai: Nojus Jodka, praėjusių metų šio turnyro nugalėtojas Darius Maciulevičius, Marius Milevskis ir Valdemaras Kairaitis. Tačiau nugalėtojas gali būti tik vienas, tad kova šiame etape buvo bekompromisinė.
GAZAS.LT kartingo turnyras
GAZAS.LT kartingo turnyras / Smalininkų kartodromo nuotr.
Temos: 2 Gazas.lt Kartingai

Sportininkai pagal svorį buvo suskirstyti į du pogrupius, kuriuose važiavo po keturis kartus: treniruotes, kvalifikaciją, pusfinalį ir finalą. Apie bekompromisę kovą galima spręsti pagal tai, kad visuose važiavimuose laimėjo vis kitas sportininkas.

Savo klasių finalus laimėjo Mindaugas Juchnevičius, kuris šiame turnyre kol kas penktas ir Valdemaras Kairaitis. Superfinale prie starto linijos stojo keturiolika greičiausių abiejų kasių atstovų.

Superfinalą po atkaklios kovos laimėjo Marius Milevskis. Šios pergalės dėka jis turnyrinėje lentelėje pakilo į ketvirtą vietą ir išsaugojo šansus į pergalę visame čempionate. Gaila, tačiau jo brolis Mantas iškrito iš kovos – po patirtos traumos namie jis nebegali dalyvauti varžybose, tad kovą dėl čempiono vardo teko tęsti vyresniajam broliui Mariui. 

Superfinale ir vėl nepasisekė Dariui Maciulevičiui. Praėjusių metų nugalėtojas liko tik vienuoliktas ir turnyrinėje lentelėje iš pirmos nukrito į antrą vietą. Tuo tarpu pirmąją susigrąžino Nojus Jodka. Nojus Darių lenkia keturiais taškais, tad likus trims etapams kova dėl nugalėtojo vardo tik aštrėja.

„Mes labai džiaugiamės, kad šis turnyras pritraukia vis daugiau dalyvių – iš viso nuo sezono pradžios jų bent viename etape dalyvavo jau net 154!“ – džiaugiasi šio turnyro organizatorė Brigita Olevson.

Kitas, dešimtasis GAZAS.LT mėgėjų kartingo turnyro etapas vyks rugpjūčio 31 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius