Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

GAZAS.LT slalomo taurės finalas – šį sekmadienį Kačerginės „Nemuno žiede“

Vasaros pabaigoje prasidėjęs, GAZAS.LT greituminio slalomo čempionatas šį savaitgalį pasieks kulminaciją – sekmadienį įvyks ketvirtasis, finalinis, „GAZAS.LT taurės“ etapas.
Greituminio slalomo „GAZAS.LT taurė“ trečias ir „VIPsauga track day“ ketvirtas etapas
Greituminio slalomo „GAZAS.LT taurė“ trečias ir „VIPsauga track day“ ketvirtas etapas / Kristinos Germanavičiūtės nuotr.

Vienas iš nedaugelio Lietuvoje organizuojamų greituminio slalomo čempionatų (kai pirma pavara yra reikalinga minimaliai – greitis pastoviai siekia nuo 70–80 iki 130–140 km/val.) prieš tai jau buvo dukart rengtas „Nemuno žiede“, o vieną kartą – Ruklos Gaižiūnų kariniame aerodrome.

Dalyviai, iš kurių nemaža dalis pirmuose etapuose pirmąkart važiavo vienintelėje Lietuvoje esančioje žiedinių lenktynių trasoje, nestokojo entuziazmo ir džiaugsmo, kad turėjo progą saugiai pasivaržyti „Nemuno žiede“.

GAZAS.LT slalomo čempionato IV etapas
GAZAS.LT slalomo čempionato IV etapas

Prieš paskutinįjį etapą vis dar yra nemažai intrigos dėl to, kas taps įvairių klasių nugalėtojais: nors FWD (priekiniais ratais varomų automobilių) klasėje gana užtikrintai pirmauja Edvinas Kajokas, vairuojantis „Renault Megane Coupe“, dėl antrosios vietos virs įnirtinga kova tarp Gedimino Kamėro ir Vytauto Sabūno – jų tarpusavio taškų skirtumas nėra didelis.

RWD klasėje intriga ne ką mažesnė: sėkmingai įrodinėjantis, kad moka važiuoti tiesiai, Andrius Čibirka (jis prieš savaitę tapo „D1Sport driftingo čempionato“ sezono nugalėtoju) turės atlaikyti kaskart vis geriau pasirodančio Luko Švedo spaudimą.

Kitų klasių (Laisvos, AWD (keturiais ratais varomų automobilių), Jaunių (vairuotojų iki 18 m.) bei Moterų) bendrosiose įskaitose neaiškumų ne ką mažiau, tad sekmadienį „Nemuno žiede“ turėtume sulaukti įnirtingos kovos ir daug džiaugsmingų emocijų.

Registracija dalyviams – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius