Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Halls Winter Rally“ naujovės: 6 naktiniai greičio ruožai ir plėtra į Molėtus

Paskutinį sausio savaitgalį vyksiantis didžiausias žiemos festivalis „Halls Winter Rally“ šiemet bus jubiliejinis. Ir išskirtinis.
Natiniai „Winter rally“ ruožai
Natiniai „Winter rally“ ruožai / G.Matulaičio nuotr.

Dešimtus metus skaičiuojantis festivalis išsiskirs ne tik rekordiškai didele žiūrovų zona ir pramogų gausa visai šeimai, bet ir sportine dalimi. 

Pirmą kartą „Halls Winter Rally“ istorijoje lenktynininkai varžysis šešiuose naktinio važiavimo greičio ruožuose – bent dviem daugiau nei pastaraisiais metais. Naktinė varžybų dalis vyks pirmąją festivalio dieną, penktadienį. 

Šeštadienį lenktynes sportininkai tęs dienos šviesoje. Du iš dvylikos įprastai tik Utenos apylinkėse vykdavusių lenktynių greičio ruožai drieksis Molėtų rajone. Tai dar viena organizatorių naujovė. 

G.Matulaičio nuotr./Natiniai „Winter rally“ ruožai
G.Matulaičio nuotr./Natiniai „Winter rally“ ruožai

„Sniegas, įšalas, naktiniai važiavimai – vizitinė „Halls Winter Rally“ kortelė ir įdomioji žiemos ralio dalis. Šiemet mums pavyko sukurti kuo patogesnį formatą ne tik dalyviams, bet ir žiūrovams, kurie penktadienį pažiūrėti ralio galės atvykti po darbų, o šeštadienį iki pirmųjų automobilių starto spės išsimiegoti,“ – pasakoja žiemos ralio direktorius Ramūnas Kliunka.

„Ieškodami sportinės įvairovės ralį praplėtėme į Molėtų pusę. Tiek sportininkams, tiek Molėtų apylinkių gyventojams šis sprendimas turėtų tapti malonia staigmena. Niekad nebandyti greičio ruožai ir žiūrovų gausa yra tai, ko labiausiai norime,“ – tęsia organizatorių atstovas.

Per dvi dienas „Halls Winter Rally“ dalyviai įveiks 114 sportinių kilometrų. Šios varžybos – pirmasis „Lietuvos automobilių ralio čempionato“ etapas. Iš viso šiais metais numatyti septyni LARČ etapai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius