-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

HBH kartingo ištvermės čempionatas įgauna pagreitį

Vasario 23d. Vilniaus plytinės kartodrome vyko HBH kartingo mėgėjų čempionatas Kartfanai.lt taurei laimėti. Tai ilgos, net dvylikos etapų lenktynės, kuriose šįkart užsiregistravo ir dėl prizinių vietų kovojo 21-a komanda. Šiose varžybose dalyvauja bendraminčiai, kuriems kartingo sportas yra puiki pramoga.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 HBH

Turnyro organizatoriai „Abudhabi Racing“ sugalvojo gana originalias varžybas. Kiekvienoje komandoje galėjo būti po du lenktynininkus, kurie vieno etapo metu dalyvavo dviejuose, pusės valandos trukmės važiavimuose.

Visai kaip ilgų distancijų lenktynėse, sportininkams važiavimo metu reikėjo užsukti į „boksus“ ir keistis tarpusavyje. Kad lenktynės būtų kuo demokratiškesnės, prieš kiekvieną važiavimą komandos kartingus tarpusavyje pasiskirsto burtų keliu.

Praėjusį savaitgalį vyko jau aštuntas šio, itin azartiško mėgėjų turnyro etapas. Komandos buvo suskirstytos į tris pogrupius. Pirmas pogrupis – tai greičiausi dalyviai. Po kiekvieno etapo trys prasčiausiai pasirodžiusios pirmo pogrupio komandos perkeliamos į antrą pogrupį, iš kurio trys greičiausios ekipos patenka į pagrindinę grupę ir tokia kaita vyksta visuose trijuose pogrupiuose.

Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka
Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka

Pirmo pogrupio ir šio etapo nugalėtojais tapo komanda „Abudhabi Racing“, kuriai atstovauja Darekas Ostrovskis ir Aurimas Subačius. Antroje vietoje liko „Motorhead“, kuriai atstovauja Darius Šveikauskas ir Gvidas Aukštuolis. Trečią poziciją iškovojo „Litas“ ir jos vairuotojai Žygimantas Mauricas ir Vaidotas Tamulėnas.

Antrojo pogrupio nugalėtojais tapo ir kelialapius į  pirmą pogrupį iškovojo „Euras“. Antra vieta atiteko komanda „PR-LINE“ kuriai atstovauja Aleksandras Ostrovskis ir Vytautas Račkauskas. Trečią vietą iškovojo Andriaus Motiejūno ir Vilmanto Meško duetas.

Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka
Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka

Trečiame pogrupyje tarp naujokų ir senbuvių greičiausi buvo ir i antrą pogrupį pateko „GAZAS.LT“ komanda,  kuriai atstovauja Darius Macas ir Nojus Jodka. Už lyderių liko Andrius Motiejūnas ir Donatas Dockus o trečiąją vietą iškovojo „2 Chance“ – Gediminas ir Mindaugas Kasilauskai.

Lenktynių organizatoriai Kartfanai.lt laukia visų norinčių, kurie gali prisijungti ir nuo sezono vidurio. Kitame etape, laukiama dar daugiau dalyvių ir dar įdomesnės kovos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius