Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

II-ojo Virtualaus Driftingo Čempionato startas – jau šį ketvirtadienį

Drifting.lt skelbia naujojo, 2010 metų Virtualaus Driftingo Čempionato sezono pradžią! Praėjusiais metais daug pasisekimo sulaukęs turnyras šiemet žada nustebinti dar įdomesnėmis trasomis, gerokai patobulėjusiais vairuotojais bei dar atkaklesnėmis porinėmis „tsuiso“ kovomis. Pirmosios virtualios kovos pradžia – ketvirtadienį, sausio 21-ąją, 19 valandą.
Virtualus Driftingo Čempionatas
Virtualus Driftingo Čempionatas
Temos: 1 Driftas

Šiemetinis Virtualaus Driftingo Čempionatas žada nevieną naujovę. Visų pirma – skirtingomis dienomis vykstanti kvalifikacija ir porinės „tsuiso“ kovos. Taip pat – galimybė stebėti porinius važiavimus „Barbacan“ bare (Bokšto g. 19, Vilnius) ir gyvai oficialiame Driftingo čempionato tinklapyje –  Drifting.lt. Darbo planuojant trasos konfigūracijas taip pat buvo nemažai ir jis tikrai atsispindės iš nuostabos aikčiojančių žiūrovų bei dalyvių veiduose!  

Nors organizuojamas tik antrus metus, Virtualaus Driftingo Čempionatas yra tikrai populiarus. Praėjusiais metais į kovas susirinkdavo apie dvidešimt dalyvių, o šįmet jų laukiama dar daugiau. Sekmadienį, sausio 17–ąją vykusiose kvalifikacinėse varžybose dalyvavo maksimalus leidžiamas driftingo mėgėjų skaičius – 32. Iš jų, kaip ir realiose šoninio slydimo varžybose, į porines „Tsuiso“ kovas pateko 16. Geriausią rezultatą atrankoje į TOP–16 pasiekė net 94 taškus iš 100 surinkęs „virtualus drifteris“ pasivadinęs pseudonimu „Kanibashiri“.

Dalyvauti Virtualiame Driftingo Čempionate labai paprasta. Tereikia tik asmeninio kompiuterio, legalios kompiuterinio žaidimo „Live for Speed“ versijos bei, svarbiausia, noro pasivaržyti su bendraminčiais!  Iš viso bus surengti net 6 etapai į kuriuos registracija vyks atskirai, tad visi nespėjusieji to padaryti pirmajai kovai, dar tikrai turės galimybę sudalyvauti Virtualiajame Driftingo Čempionate. Visa informacija apie čempionatą bus skelbiama Drifting.lt diskusijų forume, o kovos vyks „drifting.lt“ serveryje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius