Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos ralyje S.Loebas didina persvarą (atnaujinta)

Ispanijoje vykstančiame priešpaskutiniame šių metų pasaulio ralio čempionato etape ir toliau pirmauja Sebastienas Loebas. „Citroen“ ekipos lyderis po visų šeštadienio greičio ruožų artimiausią varžovą lenkia 44 sek.
Akimirka iš lenktynių
S.Loebas tolsta nuo persekiotojų / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iki šeštadienio pietų S.Loebą bandė vytis „Citroen Junior“ ekipos narys Sebastienas Ogier. Tačiau aštuntame greičio ruože padaryta klaida kainavo labai brangiai – ne tik 15 prarastų minučių, bet ir smuktelėjimą iš antros į 17–ą vietą. 

O S.Loebas galėjo ramiau atsipūsti. tačiau tempo nemažino. 7 kartus pasaulio čempiono titulą iškovojęs prancūzas laimėjo 5 iš 6 šeštadienio greičio ruožus ir atitrūko nuo persekiotojų. 

Dabar antrą vietą užimantis Petteris Solbergas („Citroen“) atsilieka jau 44,4 sek. Į trečią vietą pakilo dar vienas „Citroen“ vairuotojas – ispanas Dani Sordo, kuris lyderiui pralaimi 1.01,3 min.

Šeštadienio popietę nepasisekė „Ford“ atstovui Mikko Hirvonenui, kuris dešimtame greičio ruože prarado beveik 5 minutes ir smuktelėjo į 5–ą vietą, o jį aplenkė kitas „Ford“ lenktynininkas Jari Matti Latvala, pralaimintis lyderiui1.11,4 min.

Sekmadienį ralio dalyvių laukia 4 paskutiniai greičio ruožai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius