Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jensonas Buttonas: „Mercedes“ bus nepavejama dar kelis mėnesius

„McLaren“ pilotas Jensonas Buttonas yra įsitikinęs, kad pirmoje šių metų F-1 sezono pusėje niekas rimčiau nesugebės pasipriešinti čempionato lyderei „Mercedes“.
Lewisas Hamiltonas ir Jensonas Buttonas
Lewisas Hamiltonas ir Jensonas Buttonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sidabrinių strėlių pilotai Nico Rosbergas ir Lewisas Hamiltonas buvo neįveikiami pirmose sezono lenktynėse ir iškovojo keturias pergales iš tiek pat galimų. Tuo tarpu „McLaren“ pilotai, gerai pasirodę Australijoje vykusiose varžybose, vėliau nieko įspūdingo taip ir nepademonstravo.

Kinijoje vykusiose lenktynėse ratu nuo nugalėtojo L.Hamiltono atsilikęs J.Buttonas mano, kad iki vasaros pertraukos bet kuriai komandai bus itin sunku rimčiau pasipriešinti „Mercedes“ ekipai.

„Bolido atnaujinimus atsivežame į kiekvienas lenktynes. Tačiau per kitas kelias lenktynes panaikinti vienos sekundės persvarą bus itin sunki užduotis bet kuriai ekipai. Ir tai galėtume padaryti tik tuo atveju jei „Mercedes“ stovėtų vietoje. Tačiau jie tikrai to nedarys“, – sakė „McLaren“ pilotas J.Buttonas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jensonas Buttonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jensonas Buttonas

J.Buttono teigimu, komanda dabar turi daryti viską, kad atitoltų nuo F-1 vidutiniokių ir kovotų su tokiomis ekipomis kaip „Red Bull“ ir „Ferrari“.

„Stipriai atsiliekame nuo „Mercedes“. Tačiau dalyvaujame atkaklioje kovoje su kitomis penkiomis komandomis. Esame ramūs dėl to kas nutiks vėliau šiais metais. Manome, kad galime tobulinti savo techniką greičiau nei kiti mūsų varžovai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius