Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Julesas Bianchi pradėjo reabilitacijos terapiją

Nors Juleso Bianchi neurologinė būklė išlieka nepakitusi, sportininkui Prancūzijos ligoninėje pradėta reabilitacijos terapija. Apie tai paskelbė prancūzo šeima.
Julesas Bianchi
Julesas Bianchi / „Scanpix“/„LaPresse“ nuotr.
Temos: 1 „Formulė 1“

Po patirtos sunkios galvos traumos Japonijoje vykusiose F-1 lenktynėse, sportininkas praėjusio mėnesio gale buvo perkeltas į Prancūzijos ligoninę. J.Bianchi tėvai dar kartą patvirtino, kad prancūzas toliau kvėpuoja pats be įrangos pagalbos, tačiau išlieka be sąmonės.

„Kadangi artėjame prie šių metų pabaigos, kurie mūsų šeimai buvo itin sunkūs, norėjome pasinaudoti proga ir pateikti informacijos apie dabartinę Juleso būklę“, – teigiama šeimos pranešime.

„Scanpix“ nuotr./F-1 lenktynininkai sudarė „Solidarumo apskritimą“ Julianui Bianchi paremti
„Scanpix“ nuotr./F-1 lenktynininkai sudarė „Solidarumo apskritimą“ Julianui Bianchi paremti

„Mums buvo itin svarbu sugrąžinti Julesą čia, namo į Prancūziją, kur jis supamas savo draugų ir šeimos narių galėtų pradėti reabilitaciją. Tai svarbu ir mums ir pačiam Julesui. Grįžęs į Prancūziją Jules sulaukė pačios geriausios priežiūros. Čia tęsiamas ir tolimesnis jo gydymas. Deja, bet Jules neurologinė būklė išlieka nepakitusi. Jis toliau lieka be sąmonės, tačiau kvėpuoja pats be kitų pagalbos. 

Grįžęs į Prancūziją Julesas sulaukė pačios geriausios priežiūros. Čia tęsiamas ir tolimesnis jo gydymas. Deja, bet Juleso neurologinė būklė išlieka nepakitusi. Jis toliau lieka be sąmonės, tačiau kvėpuoja pats be kitų pagalbos. Kol kas neturime pranešti jokios svarbios informacijos. Mus ramina tai, kad Julesas toliau kovoja dėl savo gyvybės. Tuo tarpu gydytojai gali pradėti taikyti suplanuota reabilitacijos programą“, – rašoma pranešime.

Stop kadras/Juleso Bianchi avarija
Stop kadras/Juleso Bianchi avarija

J.Bianchi šeima dar kartą padėkojo visiems, kurie palaiko dėl savo gyvybės kovojantį sportininką.

„Prisimindami praėjusių mėnesių įvykius dar kartą norėtume padėkoti už palaikymą, kurio sulaukė mūsų sūnus. Mums šis laikotarpis toliau išlieka sunkus. Tačiau žinodami, kiek žmonių palietė jo nelaimė, jaučiamės stipresni. Norėtume taip pat padėkoti ir žiniasklaidai už supratingumą bei palaikymą. Mes ir toliau pateiksime informacijos, kai tam ateis tinkamas laikas. Dėkojame visiems, kurie toliau meldžiasi už Julesą“, - teigiama pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius